H εβδομάδα στην Ελλάδα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/08/07

Ο κ. Ν. Σαουίρις ξανά στην επικαιρότητα. Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου υποστηρίζουν ότι προτίθεται να πουλήσει 20% με 30% της Wind Telecomunicazioni στο αμερικανικό private equity fund, Blackstone. Ενδιαφέρον, για το ίδιο πακέτο, φέρεται να έχει εκφράσει και το Αpax.

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε τη Δευτέρα στο μέτωπο του ασφαλιστικού των τραπεζοϋπαλλήλων. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας Αττικής για το πάγωμα της ένταξης του Λογαριασμού Ασφαλιστικών Καλύψεων στο ΕΤΑΤ.

ΤΡΙΤΗ 28/08/07

Η ΔΕΗ πέτυχε την ανατροπή κι ενώ οι αναλυτές εκτιμούσαν ότι σε επίπεδο εξαμήνου θα ανακοινώσει, κατά μέσο όρο, μείωση κερδών της τάξης του 37%, παρουσίασε κέρδη της του 4,3%, σε σχέση πάντα με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/08/07

Παρελθόν θα αποτελούν σε 10 μήνες από σήμερα τα χάρτινα αεροπορικά εισιτήρια. Από την 1η Ιουνίου του 2008 θα είναι όλα ηλεκτρονικά, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ενωση Αεροπορικών Εταιρειών.

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των εμπορικών πλοίων άνω των 1.000 GT βρίσκεται η χώρα μας. Σύμφωνα με στοιχεία της Lloyd’s Register – Fairplay, το μερίδιο αγοράς που ελέγχει ο στόλος με τη γαλανόλευκη φτάνει στο 21,52%. Η δεύτερη Μάλτα ελέγχει το 16,73%.

ΠΕΜΠΤΗ 30/08/07

Πολύ καλό ήταν από πλευράς αποτελεσμάτων το πρώτο εξάμηνο του 2007 για τον ΟΤΕ. Οπως ανκοινώθηκε από τη διοίκησή του τα καθαρά κέρδη του Οργανισμού ανήλθαν σε 277,5 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση της τάξης του 25,1% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Εξι τελικώς φέρονται να είναι οι μνηστήρες για το καζίνο της Κέρκυρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πάρει ήδη τον σχετικό φάκελο κι έχουν διορία μέχρι το τέλος Οκτωβρίου για να εκδηλώσουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή