Με δύο νέα διαγνωστικά κέντρα η Euromedica

Με δύο νέα διαγνωστικά κέντρα η Euromedica

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο ακόμη διαγνωστικά κέντρα συμμετέχει η Euromedica και πλέον το πανελλαδικό δίκτυο της εισηγμένης στην πρωτοβάθμια υγεία ανέρχεται σε 30 κέντρα. Η εταιρεία αγόρασε το 49% στη Medinet Αλεξανδρούπολης έναντι τιμήματος 416.500 ευρώ και το 45% στη Γαληνός Τρικάλων Ιατρική, έναντι 652.260 ευρώ. Το διαγνωστικό κέντρο Medinet διαθέτει Μαγνητικό Τομογράφο, καθώς και το μοναδικό τμήμα Πυρηνικής Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη, με εξειδίκευση στη διάγνωση καρδιακών παθήσεων. Το κέντρο λειτουργεί από το 2004 σε ένα χώρο 220 τ.μ. και είναι στελεχωμένο με άριστο επιστημονικό προσωπικό ιατρών ακτινολόγων. Το Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής «Γαληνός Τρικάλων Ιατρική» θα προκύψει από μετατροπή της εταιρείας περιορισμένης ευθύνης «Γαληνός Ιατρική Διαγνωστική Τρικάλων», που είναι ένα εργαστήριο Πυρηνικής Ιατρικής, στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητο στο κέντρο των Τρικάλων και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1995. Οπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ειδικά για την περιοχή της Θεσσαλίας, αναπτύσσει πλέον ευρύτατο δίκτυο πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας, με δύο κλινικές και ένα κέντρο αποκατάστασης στην πόλη της Λάρισας, τρία διαγνωστικά κέντρα στην πόλη του Βόλου και ένα διαγνωστικό κέντρο στην πόλη των Τρικάλων. Βρίσκεται δε σε διαπραγματεύσεις για περαιτέρω επέκταση σε διαγνωστικά κέντρα και κλινικές και στους τέσσερις νομούς της περιφέρειας της Θεσσαλίας.

Συνολικά, με τις δύο ανωτέρω συμμετοχές, η Euromedica ανεβάζει τον αριθμό του πανελλαδικού δικτύου της πρωτοβάθμιας υγείας σε 30 κέντρα, 13 από τα οποία βρίσκονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής, 5 στη Θεσσαλονίκη, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο και από ένα σε Λάρισα, Πτολεμαΐδα, Σέρρες, Κόρινθο, Αλεξανδρούπολη και Τρίκαλα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή