Αλλαγή χρήσης για τον πρώτο πολυκινηματογράφο του Λεκανοπεδίου

Αλλαγή χρήσης για τον πρώτο πολυκινηματογράφο του Λεκανοπεδίου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε χώρο γραφείων και πολιτιστικό κέντρο προβλέπεται να μετατραπεί ο χώρος του πρώτου πολυκινηματογράφου που λειτούργησε στο Λεκανοπέδιο και συγκεκριμένα του Village στο Μαρούσι. Η ομώνυμη εταιρεία και ιδιοκτήτρια του ακινήτου ανακοίνωσε χθες την πώληση του ακινήτου σε εταιρεία που ελέγχεται από τους ιδρυτές-συνεταίρους στην Ελλάδα της διεθνούς εταιρείας ελεγκτών-συμβούλων επιχειρήσεων Deloitte (διεθνώς γνωστή και με την ονομασία Deloitte Touche Τohmatsu).

Ετσι ολοκληρώνεται ο κύκλος του πρώτου Village που λειτούργησε στην ελληνική αγορά με 10 αίθουσες, από το 1997. Η τύχη του εν λόγω ακινήτου είχε τεθεί σε αμφιβολία μετά τη λειτουργία των νέων αιθουσών της Village στο εμπορικό κέντρο The Mall, αλλά και του γειτονικού Cosmopolis, ενός ψυχαγωγικού κέντρου με επίκεντρο τον κινηματογράφο. Πάντως, η εταιρεία αφήνει ανοικτό το παράθυρο για νέες επενδύσεις προς την κατεύθυνση των χώρων κινηματογράφου και ψυχαγωγίας στην ευρύτερη περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή