Η Intralot μέλος της κοινότητας «Global Growth Companies»

Η Intralot μέλος της κοινότητας «Global Growth Companies»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέλος της νεοσύστατης κοινότητας «Επιχειρήσεις για την Παγκόσμια Ανάπτυξη (Global Growth Companies)» που δημιουργήθηκε με την πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) αποτελεί η Ιntralot.

Η επίσημη ανακοίνωση για την ίδρυση αυτής της νέας κοινότητας έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών της διεθνούς συνάντησης «Inaugural Annual Meeting of the New Champions» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που πραγματοποιήθηκε στο Νταλιάν της Κίνας 6-8 Σεπτεμβρίου. Στην εκδήλωση, η οποία αποκαλείται και «Summer Davos» συμμετείχαν πάνω από 1.700 προσωπικότητες από 90 χώρες του κόσμου.

Η νέα κοινότητα που δημιουργήθηκε απαρτίζεται από τις 125 επιχειρήσεις νέας γενιάς που με τη δραστηριότητά τους αναμένεται να διαμορφώσουν τις εξελίξεις στο παγκόσμιο επιχειρηματικό σκηνικό. Σύμφωνα με την Intralot, η έννοια των «New Champions» αντιστοιχεί στη δυνατότητα που έχουν οι εν λόγω επιχειρήσεις να επικρατήσουν στο άμεσο μέλλον ως ηγέτιδες δυνάμεις της παγκόσμιας οικονομίας,.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Intralot προς το Χ.Α., δεν υφίσταται αξίωση αποζημίωσης ύψους 5,28 εκατ. ευρώ από τον πολωνικό κρατικό οργανισμό Polski Monopol Loteryiny (PML), όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ηλεκτρονικού Τύπου. Η εταιρεία υπενθυμίζει ότι σε κάθε περίπτωση τα έσοδα από τη συνεργασία με τoν οργανισμό PML αντιπροσωπεύουν μόλις το 1% των εσόδων του ομίλου. Το υπόλοιπο 99% των εσόδων προέρχεται από τη θυγατρική εταιρεία Totolotek η οποία, σύμφωνα με την Intralot, αποτελεί τον μεγαλύτερο διοργανωτή των παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης στη χώρα αυτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή