Νέες συμβάσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ η Ιντρακάτ

Νέες συμβάσεις ύψους 2 εκατ. ευρώ η Ιντρακάτ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέες συμβάσεις έργων μεταλλικών κατασκευών συνολικού προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ υπέγραψε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Η συμφωνία έγινε με την κυπριακή εταιρεία Vert & Blanc, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και εδρεύει στη Λεμεσό της Κύπρου. Αντικείμενο των έργων είναι η κατασκευή μεταλλικών φερόντων οργανισμών κτιρίων του εκθεσιακού χώρου ITTL EXHIBITION AREAS και του εμπορικού πάρκου ITTL TRADE TOURISM & LEISURE PARK LTD, ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΑΚΟΛΑ, προϋπολογισμού 1,21 εκατ. ευρώ και 790.000 ευρώ αντίστοιχα.

Οπως ανακοίνωσε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, η παραγωγή των μεταλλικών κατασκευών θα γίνει στο εργοστάσιο της εταιρείας στη Λάρισα, ενώ παράλληλα η Intrakat έχει αναλάβει τη μεταφορά, συναρμολόγηση και εγκατάσταση των κατασκευών στην Κύπρο. Οι δε εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2007. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία διευρύνει την παρουσία της στον εξειδικευμένο τομέα των μεταλλικών και ηλεκτρομηχανικών κατασκευών, όπου ήδη διαθέτει τη σχετική τεχνογνωσία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία ανέλαβε την εκτέλεση τριών επιπλέον έργων, συνολικού προϋπολογισμού 2,33 εκατ. ευρώ, στον τομέα των έργων ευρυζωνικότητας. Ειδικότερα, υπέγραψε συμβάσεις με τους δήμους Καλαμάτας, Ρόδου και Αιγίου για την κατασκευή μητροπολιτικών δικτύων οπτικών ινών, που αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2008. Ανάλογα έργα έχει αναλάβει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ από τις αρχές του έτους και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας, π.χ. σε Κατερίνη, Πάτρα, Χίο, Ορεστιάδα, Μεσσήνη, Καβάλα και Νέα Ιωνία Βόλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή