Επενδυτικά προϊόντα Pioneer από την Πειραιώς Αsset Man.

Επενδυτικά προϊόντα Pioneer από την Πειραιώς Αsset Man.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμφωνία διάθεσης στο ελληνικό κοινό μέρους των επενδυτικών προϊόντων μιας διεθνούς βεληνεκούς εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων υπέγραψε η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ.

Πρόκειται για την Pioneer Investments και με την κίνηση αυτή η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ επιτυγχάνει αφενός τη διεύρυνση της γκάμας των επενδυτικών προϊόντων της και αφετέρου τη συνεργασία μιας παγκόσμιας εταιρείας, τα υπό διαχείριση κεφάλαια της οποίας ανέρχονται σε 267.8 δισ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, στη χθεσινή της ανακοίνωση, η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ αναφέρει ότι ξεκίνησε την έναρξη διάθεσης στο επενδυτικό κοινό 24 νέων στην Ελλάδα Αμοιβαίων Κεφαλαίων όλων των κατηγοριών της Pioneer Ιnvestments.

Η Pioneer Investments απασχολεί περισσότερους από 1.800 εργαζομένους σε 22 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει επιτυχημένη διεθνή παρουσία συνεχώς από το 1928, ενώ ανήκει στον όμιλο της μεγαλύτερης ιταλικής τράπεζας της UniCredit Bank. Η διάθεση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της Pioneer Investments θα γίνεται από το πανελλαδικό δίκτυο των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Σημειώνεται ότι η Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, εταιρεία του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, παρέχει επενδυτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες, θεσμικούς επενδυτές και οργανισμούς. Στο εύρος προϊόντων της εταιρείας συγκαταλέγονται συνολικά 155 Αμοιβαία Κεφάλαια όλων των τύπων και των κατηγοριών, τα οποία προσφέρουν διεθνή πρόσβαση σε όλους τους επιμέρους κλάδους της οικονομίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή