EN ΣΥΝΤΟΜΙΑ

4' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Intracom D.E. ανέλαβε νέο έργο από τη Raytheon

Νέο έργο για την παραγωγή ηλεκτρονικών μονάδων του ναυτικού αντιπυραυλικού συστήματος εγγύς υποστήριξης Phalanx της εταιρείας Raytheon ανέλαβε η Ιntracom Defense Electronics. Η σύμβαση ύψους 2,2 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ θα υλοποιηθεί σταδιακά μέχρι το 2010 και θα καλύψει τις απαιτήσεις των συστημάτων Phalanx παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την Ιntracom, το έργο αποτελεί συνέχεια προηγούμενης συμφωνίας που αφορούσε τη συμπαραγωγή συστημάτων Phalanx, το οποίο επεκτείνει την πολυετή και επιτυχημένη συνεργασία της Intracom Defense Electronics με τη Raytheon. Τέλος η Intracom σημειώνει ότι με τη σύμβαση αυτή ενισχύεται ακόμα περισσότερο η διεθνής δραστηριότητα της θυγατρικής της, οι εξαγωγές της οποίας για το 2006 αντιστοιχούσαν στο 67,6% του κύκλου εργασιών της.

Κύπρου: προνόμια για τις κάρτες

Η Τράπεζα Κύπρου συνεχίζει την παροχή προνομίων στους πελάτες πιστωτικών καρτών της και προσφέρει σε όλους τους κατόχους των Κύπρου Visa και Κύπρου MasterCard, επιτόκιο 0% από 1η Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2007, για όλες τις νέες αγορές που θα πραγματοποιήσουν σε αυτό το διάστημα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα, η Κύπρου Visa και η Κύπρου MasterCard εξακολουθούν να προσφέρουν προνομιακό επιτόκιο για τη μεταφορά υπολοίπου, 4,9% σταθερό για δύο χρόνια.

Προσφορές από τη Sato

Δεκαήμερο προσφορών οργανώνει το SATO BASIC, η πιο ολοκληρωμένη οικονομική πρόταση της SATO. Από τις 24 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων οι πελάτες κερδίζουν δώρα. Μεταξύ άλλων, με την αγορά ενός γραφείου PROFIT αξίας 280 ευρώ, δίνεται δώρο ένα κάθισμα εργασίας PEGAZ αξίας 159 ευρώ, με την αγορά ενός τριθέσιου καναπέ αξίας 902 ευρώ, προσφέρεται δωρεάν ένας διθέσιος καναπές αξίας 804 ευρώ, ενώ με την αγορά μιας βιβλιοθήκης αξίας 276 ευρώ, δίνεται δωρεάν ένα ερμάριο αξίας 192 ευρώ.

Δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων

Η Future Health, η οικογενειακή τράπεζα φύλαξης βλαστικών κυττάρων, που έχει έδρα το Νότινγχαμ της Αγγλίας, συνεργάζεται & υποστηρίζει πλέον επίσημα προωθώντας δωρεάν τη δημόσια τράπεζα φύλαξης βλαστικών κυττάρων της Β. Ιρλανδίας, με έδρα το Μπέλφαστ. H αξία των υπηρεσιών μιας ιδιωτικής οικογενειακής τράπεζας, όπως η Future Health, κυμαίνεται από 1.700 – 2.000 ευρώ για την επεξεργασία και τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων. Οι γονείς, επιλέγοντας για φύλαξη την ιδιωτική τράπεζα είναι 100% σίγουροι ότι τα βλαστικά κύτταρα θα είναι απόλυτα συμβατά με το παιδί τους με αυξημένη πιθανότητα συμβατότητας με τους 1ου βαθμού συγγενείς. Η Future Health, είναι πλήρως πιστοποιημένη Τράπεζα Ανθρωπίνων Ιστών και Κυττάρων από το Human Tissue Authority της Μεγάλης Βρετανίας με βάση τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες επεξεργασίας και κρυοσυντήρησης βλαστικών κυττάρων από αίμα ομφάλιου λώρου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Νόττινγχαμ της Αγγλίας από το 2002.

Το CEO SUMMIT 1η Οκτωβρίου

Υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης πραγματοποιείται την 1η Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το CEO SUMMIT, το οποίο διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο πλαίσιο του EFQM FORUM 2007. Το CEO SUMMIT διοργανώνεται σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), το Ιδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) και τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Για πρώτη φορά, περισσότερα από 300 Ανώτατα Επιχειρηματικά Στελέχη από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με δύο σημαντικά θέματα: την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και την Επιχειρησιακή Ηθική, καθώς και να παρακολουθήσουν πληθώρα σημαντικών ξένων και Ελλήνων ομιλητών. Επίσημος ομιλητής κατά τη διάρκεια του γεύματος θα είναι ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Χρήστος Φώλιας.

Το site του Ινστ. Επικοινωνίας

Το νέο site του Ινστιτούτου Επικοινωνίας www. instofcom. gr είναι στον αέρα, παρέχοντας πληροφορίες για τον κάθε τομέα δραστηριότητάς του, όπως τα επιμορφωτικά προγράμματα, τις εκδηλώσεις και τις έρευνες, αλλά και στοιχεία για τα ιδρυτικά μέλη του, τους πάγιους μεγάλους χορηγούς και τους υποστηρικτές. Σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τις εταιρείες NMS Α.Ε. και Vivodi Α.Ε., οι οποίες ταυτόχρονα είναι και μέλη-υποστηρικτές του Ινστιτούτου Επικοινωνίας. Η προσπάθεια του Ινστιτούτου Επικοινωνίας, επικεντρώνεται και στην ανάπτυξη διαλόγου με τα μέλη του και όσους έχουν ενδιαφέρον για τα θέματα επικοινωνίας ξεκινώντας και τη λειτουργία του blog του Ινστιτούτου Επικοινωνίας. Το site παρέχει πληροφορίες και links με πηγές εξεύρεσης στοιχείων, όπως το WARC. com, online τράπεζα πληροφοριών με άρθρα και case studies που αφορούν τον ευρύτερο χώρο της επικοινωνίας (διαφήμιση, marketing, δημόσιες σχέσεις, media, έρευνες).

Ομολογιακό 5 εκατ. ευρώ η Dionic

Στην έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 5 εκατ. ευρώ προχώρησε η Dionic AEBE. Εκδότης είναι η EFG Eurobank και η διάρκεια του δανείου έχει καθοριστεί στα τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με την εταιρεία, «η έκδοση του ομολογιακού αυτού δανείου εντάσσεται στο ευρύτερο χρηματοοικονομικό σχεδιασμό της διοίκησης της εταιρείας με σκοπό την αναχρηματοδότηση βραχυπρόθεσμων δανείων μετατρέποντας τα σε μακροπρόθεσμα με ευνοϊκότερους όρους».

Συνεργασία Byte – Max Τelecom

Συνεργασία με τη Βουλγαρική Max Telecom για την προμήθεια της σουίτας εφαρμογών Google Apps Premier Partner Edition ανακοίνωσε η Byte Computer. Βάση της συνεργασίας η Max telecom θα προσφέρει τη συγκεκριμένη σουίτα εφαρμογών στα πακέτα σύνδεσης που διαθέτει η εταιρεία σε όλους τους συνδρομητές της. Η Max Telecom, σύμφωνα με την Byte, αποτελεί πάροχο υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet και μεταφοράς δεδομένων, μέσω ασύρματων δικτύων τύπου WiMAX σε εθνικό επίπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή