Νέο κατάστημα στο Attica για τη Sixty Hellas

Νέο κατάστημα στο Attica για τη Sixty Hellas

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της η εταιρεία ένδυσης Sixty Hellas Α.Ε. Μέσα στον Σεπτέμβριο πρόκειται να λειτουργήσει ένα corner της φίρμας Murphy & Nye στον δεύτερο όροφο του πολυκαταστήματος Attica, ενώ τον Ιούλιο εγκαινιάστηκε ένα κατάστημα Energie-Miss Sixty στην Κηφισιά.

Επενδυτικό πρόγραμμα 3ετίας

Το τελευταίο αποτελεί το πέμπτο σημείο διανομής στην Ελλάδα, ενώ το corner Murphy & Nye είναι το πρώτο του σήματος στη χώρα μας. Σημειώνεται ότι η εταιρεία Sixty Hellas δημιουργήθηκε το 2008 από την ελληνική εταιρεία Shop & Trade και την ιταλική Sixty SpA και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Μολδαβία, μετρώντας συνολικά 35 αποκλειστικά σημεία πώλησης στις προαναφερθείσες αγορές. Τελώντας υπό τη διοίκηση της Shop & Trade, η εταιρεία υλοποιεί ένα φιλόδοξο επενδυτικό σχέδιο βάσει του οποίου πρόκειται να εγκαινιάσει 20 καταστήματα μέσα στην επόμενη τριετία. Με τις νέες προσθήκες, σήμερα λειτουργούν 33 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και 1 στην Κύπρο, καθώς επίσης και 4 στη ρουμανική αγορά.

Δύο νέα καταστήματα

Για την τελευταία προγραμματίζεται η λειτουργία δύο ακόμη καταστημάτων πριν από τη λήξη του έτους και ακόμη 10 μέσα στην επόμενη διετία. Οι πωλήσεις της Sixty Hellas αναμένεται να υπερβούν τα 30 εκατ. ευρώ την τρέχουσα χρήση. Το 2008, έτος κατά το οποίο ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρείας, ο κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 17,77 εκατ. ευρώ και η κερδοφορία προ φόρων διαμορφώθηκε σε 3,11 εκατ. ευρώ. Ο όμιλος της Shop & Trade έκλεισε φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά, λειτουργώντας δίκτυο 77 καταστημάτων.

Το 2008 πραγματοποίησε πωλήσεις ύψους 65,5 εκατ. ευρώ, έναντι 54,8 εκατ. ευρώ το 2007, και φέτος αναμένει αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 10%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή