Στο Mediterranean Cosmos το νέο Attica

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την προσθήκη των πολυκαταστημάτων Attica Department Stores στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos της Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε η Lamda Development. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του εμπορικού κέντρου, με τα πολυκαταστήματα να αναμένεται ότι θα λειτουργήσουν από τον Μάρτιο του 2012.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα νέα πολυκαταστήματα θα ενισχύσουν το εύρος των προσφερόμενων σημάτων στο Mediterranean Cosmos. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, προστέθηκαν τα σήματα H&M, Intersport, DPAM, Lapin House, Yamamay, Jennyfer, Ι-ΒΑΝΚ της Εθνικής Τράπεζας, Multirama και Vodafone. Παράλληλα, η Lamda Development θα προχωρήσει σε αισθητικές και αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού και της ανάθεσης μελετών, ενώ δρομολογεί και βελτιώσεις στον χώρο στάθμευσης, με στόχο, μεταξύ άλλων, αλλαγές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ενίσχυση της φύλαξης και του φωτισμού.

Οι ενέργειες αυτές εντάσσονται στην προσπάθεια που καταβάλλει η Lamda Development να συγκρατήσει τις απώλειες των πωλήσεων στο εμπορικό κέντρο και να τονώσει την επισκεψιμότητα, σε μια περίοδο που το λιανικό εμπόριο και η κατανάλωση πλήττονται σημαντικά. Τον προηγούμενο Νοέμβριο, η εισηγμένη προχώρησε σε επένδυση ύψους 80 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει το 100% του κέντρου, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την πλήρη διαχείρισή του. Πέραν των παραπάνω κινήσεων, δρομολογείται και η χάραξη νέας επικοινωνιακής πολιτικής και ενεργειών μάρκετινγκ, που στόχο έχουν τη διατήρηση της υψηλής επισκεψιμότητας του κέντρου και την περαιτέρω αύξησή της, καθώς και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Σε ανάλογες κινήσεις προβαίνουν το τελευταίο διάστημα και οι διαχειριστές άλλων εμπορικών κέντρων, όπως η Pasal Development στο Athens Ηeart της Λ. Πειραιώς στην Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή