ETAIPIKH ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πόσο των 150.400 δολαρίων συγκέντρωσε εφέτος «με σύμμαχο το ποδήλατο» και πρωταγωνιστές τους εργαζομένους του ο όμιλος Adecco, παγκόσμιος οργανισμός παροχής υπηρεσιών απασχόλησης, από τη διοργάνωση αγώνων ποδηλασίας με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που δίνονται σε ιδρύματα που εκπαιδεύουν και υποστηρίζουν νέους με δυσκολίες στην ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Η ξεχωριστή αυτή και πολυσήμαντη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του θεσμού του Win4Youth και για κάθε πέντε χιλιόμετρα που διανύει με το ποδήλατο ο κάθε εργαζόμενος του ομίλου Adecco, σε αγώνες τους οποίους διοργανώνουν ανεξάρτητοι φορείς, είτε σε εταιρικές διοργανώσεις, ο όμιλος δίνει ένα δολάριο.

Από τις 9 ώς τις 13 Σεπτεμβρίου 2011 στο Mont Ventoux, που θα λάβει χώρα ο θρυλικός ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας, θα πάρουν μέρος 70 εργαζόμενοι από κάθε επίπεδο ιεραρχίας, από κάθε χώρα -ως γνωστόν, δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες- και το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί ώς το τέλος του 2011 από τις συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις παγκοσμίως, έχει ήδη αποφασισθεί να δοθεί σε τρία ιδρύματα: στην Ελλάδα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στη Βραζιλία στο «Se Essa Rua Minha» και στις Φιλιππίνες στο «Roter Κeil».

«Η παρουσία του «Χαμόγελου του Παιδιού» ως φορέα που θα δεχθεί μέρος της οικονομικής ενίσχυσης μας ευαισθητοποιεί και μας πεισμώνει, ώστε να επιδιώξουμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε» δήλωσε ο κ. Χρήστος Μισαηλίδης, Zone Director, Eastern Europe του ομίλου Αdecco.

Οπως είναι γνωστό, ο όμιλος συγκαταλέγεται στις 500 περισσότερο επιτυχημένες εταιρείες παγκοσμίως, σύμφωνα με το επιχειρηματικό περιοδικό Global Fortune και είναι εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο SIX Swiss Exchange στην Ελβετία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή