ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση κερδών κατά 23% στην Ιnfo-Quest

Μείωση εσόδων και αύξηση κερδών παρουσίασε ο Ομιλος Info-Quest στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Οι ενοποιημένες πωλήσεις ανήλθαν σε 148,6 εκατ. ευρώ έναντι 165,4 εκατ. μειωμένες κατά 10%. Τα ενοποιημένα λειτουργικά κέρδη (EBITDA) ανήλθαν σε 6,4 εκατ. έναντι 5,2 εκατ. σημειώνοντας αύξηση κατά 23%. Τέλος τα ενοποιημένα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ανήλθαν σε 0,98 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 0,64 εκατ. πέρυσι. Η μείωση των πωλήσεων προέρχεται τόσο από τον κλάδο των προϊόντων και λύσεων πληροφορικής όσο και από τον κλάδο των ταχυμεταφορών. Η δανειακή επιβάρυνση ανέρχεται σε 30,7 εκατ. έναντι 17,2 εκατ. στο τέλος της προηγούμενης χρήσης. Η αύξηση του δανεισμού οφείλεται στη χρηματοδότηση της θυγατρικής Quest Solar με 11,1 εκατ. ευρώ προκειμένου να ολοκληρώσει την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 7,5MW στην περιοχή της Θήβας.

Διαγωνισμό

με προϋπολογιζόμενη δαπάνη ύψους 17 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού προκήρυξε η ΕΤΑ Α.Ε. Επίσης, προκήρυξε διαγωνισμό ύψους 70.000 ευρώ για την ανάδειξη Τεχνοοικονομικού Συμβούλου για την εκπόνηση μελέτης σκοπιμότητας για την ανάπλαση του Φαληρικού Ορμου και διαγωνισμό για την εκμίσθωση εστιατορίου στα Λουτρά Υπάτης.

Προβολή μέσω της Figaro

Με αφιέρωμα 115 σελίδων στους «Δρόμους του Μεγαλέξανδρου» θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου το ένθετο περιοδικό της γαλλικής Figaro, Figaro Hors-srie. Στο πλαίσιο αυτό δημοσιογράφοι από την εφημερίδα ταξίδεψαν την περιοχή του Αθω, πραγματοποίησαν τον παράπλου του Αγίου Ορους και επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Σταγείρων. Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Αθω και το Γραφείο ΕΟΤ Γαλλίας προετοιμάζουν εκδηλώσεις προβολής της τοπικής ιστορικής διαδρομής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή