Ανοδικά οι πωλήσεις για τη Folli Follie

Ανοδικά οι πωλήσεις για τη Folli Follie

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικά κινήθηκαν τα μεγέθη του ομίλου Folli Follie κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 5,2% συγκριτικά με το περυσινό εξάμηνο, αγγίζοντας τα 488,8 εκατ. ευρώ από 464,6 εκατ. ευρώ πέρυσι, ενώ τα κέρδη μετά φόρων και δικαιωμάτων μειοψηφίας ενισχύθηκαν κατά 28,7%, στα 49,3 εκατ. ευρώ από 38,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τα λειτουργικά κέρδη EBITDA (κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων) υποχώρησαν κατά 5,4% το φετινό εξάμηνο, διαμορφούμενα σε 97,8 εκατ. ευρώ έναντι 103,3 εκατ. ευρώ το περυσινό εξάμηνο, ενώ απώλειες της τάξεως του 7% κατέγραψαν και τα λειτουργικά κέρδη του ομίλου, διαμορφούμενα σε 85,8 εκατ. ευρώ φέτος έναντι 92,2 εκατ. ευρώ πέρυσι.

Στα πολυκαταστήματα

Ανά τομέα δραστηριότητας, ανοδικά κατά 7,7% κινήθηκαν οι πωλήσεις του κλάδου κοσμημάτων – ρολογιών – αξεσουάρ στα 256 εκατ. ευρώ, αλλά και του λιανικού ταξιδιωτικού εμπορίου κατά 13%, στα 114,8 εκατ. ευρώ.

Αντίθετα, κάμψη κατά 9,7% παρουσίασαν το φετινό εξάμηνο οι πωλήσεις των πολυκαταστημάτων, στα 61,9 εκατ. ευρώ, αλλά και ο κλάδος χονδρικής / λιανικής ενδυμάτων και υποδημάτων, κατά 4,7%, στα 53 εκατ. ευρώ.

Τέλος, αύξηση της τάξεως του 173% παρουσίασαν οι πωλήσεις του ομίλου Folli Follie για τους λοιπούς τομείς, διαμορφούμενες σε 3,1 εκατ. ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή