Δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο η ρωσική Energy Fund

Δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο η ρωσική Energy Fund

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χθες επρόκειτο να συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του ομίλου ρωσικών συμφερόντων Fund Energy αναφορικά με τη διαγωνιστική διαδικασία για την ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΠΑ. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συζήτηση της αίτησης ματαιώθηκε, καθώς δεν εμφανίσθηκε εκπρόσωπος του αιτούντος για να την υποστηρίξει. Υπενθυμίζεται ότι στις 9/5/2012 είχε απορριφθεί και αίτηση του Fund Energy για έκδοση προσωρινής διαταγής.

«Ολες οι αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ λαμβάνονται με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του ελληνικού Δημοσίου, με απόλυτη διαφάνεια και σύμφωνα με τους κανόνες του εθνικού και κοινοτικού δικαίου. Η χωρίς εξαιρέσεις τήρηση των όρων της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και των αρχών της διαφάνειας και ίσης μεταχείρισης, αποτελεί απαράβατο κανόνα για το ΤΑΙΠΕΔ και στηρίζει την αξιοπιστία των διαγωνιστικών διαδικασιών», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Στην επόμενη φάση της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας, οι ήδη προκριθέντες 14 επενδυτές θα κληθούν να υποβάλουν τις προσφορές τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή