ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

3' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάκριση για Citibank από το περιοδικό Εuromoney

Η Citibank αναδείχθηκε από το περιοδικό Euromoney η «Καλύτερη Παγκόσμια Επενδυτική Τράπεζα για τις Αναδυόμενες Αγορές» και ο «Καλύτερος Παγκόσμιος Τραπεζικός Οίκος για Συναλλαγές», στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Awards for Excellence». Ειδικότερα, όσον αφορά στην ελληνική αγορά, παρά το αντίξοο οικονομικό περιβάλλον, η Citi ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα» και «Καλύτερη Επενδυτική Τράπεζα στην Ελλάδα», ενώ τον Φεβρουάριο του 2012, είχε αναδειχθεί από το Euromoney η «Καλύτερη Τράπεζα Ιδιωτικής» στο πλαίσιο έρευνας που διοργάνωσε το περιοδικό μεταξύ επαγγελματιών του κλάδου. «Τα βραβεία του περιοδικού Euromoney έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και αποτελούν ίσως τη σημαντικότερη αναγνώριση στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής. Οι δύο διακρίσεις που αποκόμισε η Citi στην ελληνική αγορά αντανακλούν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, ειδικότερα κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου για ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Λίνος Λέκκας, επικεφαλής του Τμήματος Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής για την Κεντρική Ευρώπη, την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Πολωνία στη Citi, με έδρα το Λονδίνο.

Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Εψιλον προχωράει στη δημιουργία ενός νέου χυμού, του Amita Κοκτέιλ Καρπούζι. Παραμένοντας στην κορυφή των προτιμήσεων των Ελλήνων καταναλωτών εδώ και 29 χρόνια, η Amita παρουσιάζει την πρόταση Amita Κοκτέιλ Καρπούζι, που έρχεται να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για πληθώρα επιλογών χυμού, ειδικότερα για γεύσεις που χαρακτηρίζονται από εποχικότητα και τις οποίες το κοινό επιθυμεί να απολαμβάνει όλο τον χρόνο.

Νέο 11μελές Δ.Σ. στη Μοτοδυναμική

Συγκροτήθηκε σε σώμα το 11μελές διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης «Μοτοδυναμικής» με εκτελεστικά μέλη τους κ.κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλο και Σωτήρη Χατζίκο. Οι επιπτώσεις από την τρέχουσα οικονομική κρίση και από τη μείωση της ζήτησης στην αγορά των μοτοσικλετών έγιναν ορατές στα αποτελέσματα της Μοτοδυναμικής κατά το πρώτο φετινό τρίμηνο, περίοδος όμως που χαρακτηρίζεται από χαμηλή εποχικότητα για την ετήσια πορεία της εισηγμένης. Συγκεκριμένα, κατά το πρώτο φετινό τρίμηνο ο κύκλος εργασιών υποχώρησε από τα 7,2 στα 6 εκατ. ευρώ και οι καθαρές ζημίες διαμορφώθηκαν στο 1,5 εκατ. έναντι 1,04 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2011.

Σύστημα τηλεϊατρικής, δωρεά από το ΥΓΕΙΑ στην Τήλο

Στη δωρεά συστήματος τηλεϊατρικής στην Τήλο προχώρησε ο όμιλος Υγεία, ο οποίος ανέλαβε την εγκατάσταση αλλά και την τεχνική υποστήριξη. Το σύστημα εγκαταστάθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο της Τήλου σε συνεργασία με τον Δήμο Τήλου, την τεχνική υποστήριξη ανέλαβε η θυγατρική της MIG, Singular Logic, ενώ σημαντική είναι και η συμβολή του Εργαστηρίου Βιοϊατρικής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που διέθεσε ένα φορητό υπολογιστικό σύστημα και ανέπτυξε την Εφαρμογή Τηλεϊατρικής.

Τo Σύστημα Τηλεϊατρικής έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο ιατρικά δεδομένα από την Τήλο στα εξωτερικά ιατρεία του Υγεία σε 24ωρη βάση επί 365 ημέρες τον χρόνο.

Ο εξοπλισμός επιτρέπει την καταγραφή της επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκομένων ιατρών και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.

Πληρωμή χρεών σε Δημόσιο σε 6 δόσεις με κάρτες ΜΙG

Τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους πιστωτικών της καρτών, να καταβάλουν τις οφειλές τους προς το ελληνικό Δημόσιο (φόρο εισοδήματος, ΕΤΑΚ κ.τ.λ.) με την πιστωτική τους κάρτα, έως και σε 6 άτοκες δόσεις, προσφέρει η Marfin Egnatia Bank, μέλος του ομίλου της Λαϊκής Τράπεζας. Οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών μπορούν να καταβάλουν τις οφειλές τους σε άτοκες δόσεις και να επωφελούνται της ειδικής έκπτωσης από το ελληνικό Δημόσιο, για εφάπαξ καταβολές, όπου αυτή προβλέπεται. Επιπλέον, η τράπεζα παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω των πιστωτικών της καρτών οφειλών προς επιλεγμένες εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, ασφαλιστικών εταιρειών κ.ά.

Συνεργασία Bigsolar με ReneSola σε φωτοβολταϊκά

Συμφωνία για την αποκλειστική διανομή στην Ελλάδα και την Κύπρο των φωτοβολταϊκών πλαισίων της ReneSola που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, υπέγραψε η Bigsolar, θυγατρική του ομίλου Μπήτρου. Η συμφωνία θέτει ως στόχο την πώληση 100MW φ/β πλαισίων κατά το προσεχές δωδεκάμηνο, με έμφαση στην προώθηση των νέων, εξελιγμένων πλαισίων υψηλής απόδοσης της σειράς Virtus. Η ReneSola είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως πλήρως καθετοποιημένους παραγωγούς φ/β πλαισίων. Τα προϊόντα της καλύπτουν ολόκληρη την παραγωγική αλυσίδα, περιλαμβάνοντας την πρώτη ύλη (πυρίτιο), κυψέλες και πλαίσια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή