Εν συντομια

2' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικά αποτελέσματα στη Nestle Ελλάς

Ικανοποιητικά κρίνονται τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου της Nestle στην Ελλάδα, παρά την κρίση. Στην περίπτωση της Nestlé Ελλάς, η επίδοση στις περισσότερες κατηγορίες, που περιλαμβάνουν γνωστά προϊόντα, είναι καλή. Αλλες κατηγορίες, που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την κρίση, έχουν προσαρμόσει τα πλάνα τους στις νέες συνθήκες εντοπίζοντας ανάγκες και ευκαιρίες.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα εξαμήνου της Nestlé Ελλάς, ο Laurent Dereux, διευθύνων σύμβουλος Nestlé Ελλάς, δήλωσε: «Με καλή προετοιμασία και εφαρμόζοντας τη στρατηγική μας καταφέραμε να έχουμε μια θετική επίδοση για το πρώτο εξάμηνο του 2012 παρά το περιβάλλον κρίσης. Το γεγονός ότι καταφέρνουμε να έχουμε θετική επίδοση αυτή τη δύσκολη εποχή, είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για όλη αυτή την προσπάθειά μας και μας δίνει κουράγιο για να βελτιωθούμε και να συντονιστούμε ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ρολά κατέβασε ταξιδιωτικό γραφείο που δραστηριοποιείται περισσότερα από 20 χρόνια στη περιοχή του Χαλανδρίου.

Τις τελευταίες ημέρες έξω από την έδρα του γραφείου που ήταν κλειστό συγκεντρώθηκαν πελάτες του προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή χρημάτων για ταξιδιωτικές υπηρεσίες που είχαν αγοράσει χωρίς να προλάβουν να τις αξιοποιήσουν.

Πρόσφατα, άλλο ένα ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα στο κέντρο της Αθήνας έβαλε λουκέτο, αφήνοντας χρέη στην ξενοδοχειακή αγορά.

Επίσημος χορηγός Παραολυμπιάδας

Η Olympic Air, ως επίσημος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ως εκ τούτου και της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, θα έχει την ευθύνη μεταφοράς των εκπροσώπων μας στο δεύτερο μεγαλύτερο αγωνιστικό ραντεβού του πλανήτη για το 2012, το οποίο συγκεντρώνει περισσότερους από 4.200 αθλητές και αθλήτριες σε 21 αθλήματα.

Αεροσκάφος Airbus A320 της Olympic Air, θα μεταφέρει με ειδική πτήση στη βρετανική πρωτεύουσα την Παραολυμπιακή Ομάδα. Η αναχώρηση για το Λονδίνο θα γίνει στις 22 Αυγούστου, ενώ η επιστροφή με ίδιου τύπου αεροσκάφος είναι προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου 2012. Η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα αποτελείται από 61 αθλητές και αθλήτριες, ενώ μαζί με τους συνοδούς η αποστολή θα φτάσει τα 110 άτομα.

Μετατροπή αξιογράφων από την Τράπεζα Κύπρου

Τις περιόδους μετατροπής ενός μετατρέψιμου χρεογράφου και τριών ΜΑΕΚ (αξιόγραφα) ανακοίνωσε χθες η Τράπεζα Κύπρου. Αναλυτικά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η επόμενη περίοδος μετατροπής τους όπως αυτή ορίζεται σύμφωνα με τους όρους έκδοσής τους σε μετοχές Τράπεζας Κύπρου, είναι η ακόλουθη: 

– Μετατρέψιμα χρεόγραφα 2013/2018 την περίοδο 15–30 Σεπτεμβρίου 2012 με ισχύουσα τιμή μετατροπής 8,11 ευρώ κατά μετοχή. 

– Μετατρέψιμα αξιόγραφα κεφαλαίου στις 15–30 Σεπτεμβρίου 2012 με ισχύουσα τιμή μετατροπής 4,24 ευρώ κατά μετοχή. 

– Μετατρέψιμα αξιόγραφα ενισχυμένου κεφαλαίου σε ευρώ στο διάστημα 1–15 Σεπτεμβρίου 2012 με ισχύουσα τιμή μετατροπής 3,30 ευρώ κατά μετοχή. 

– Μετατρέψιμα αξιόγραφα ενισχυμένου κεφαλαίου σε δολάρια Αμερικής 1–15 Σεπτεμβρίου 2012 με ισχύουσα τιμή μετατροπής 3,30 ευρώ κατά μετοχή. Το ονομαστικό ποσό των ΜΑΕΚ σε δολάρια θα μετατρέπεται σε ευρώ σε σταθερή συναλλαγματική ισοτιμία ευρώ – δολαρίου, όπως θα ορίζεται και θα ανακοινώνεται από την τράπεζα.

Η Inform Λύκος εξαγόρασε το 51% της αλβανικής ADPS

H Inform Π. Λύκος ανακοίνωσε τη συμμετοχή της με 51% στην εταιρεία Albanian Digital Printing Solutions Shpk, με έδρα τα Τίρανα. Το τίμημα για την εξαγορά των μετοχών αυτών ανήλθε στα 100.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι κύρια δραστηριότητα της Albanian Digital Printing Solutions Shpk είναι οι εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων (Transactional Printing). Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε κεντρικό οδικό άξονα στα Τίρανα. Στόχος της Inform Λύκος, σταδιακά, είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου εκτυπώσεων και εμφακελώσεων λογαριασμών και Statements για τράπεζες, τηλεπικοινωνίες και Εταιρείες Κοινής Ωφέλειας, που θα εξυπηρετήσει την αναπτυσσόμενη τοπική αγορά των περίπου 3.000.000 καταναλωτών. Με την προσθήκη της ADPS, η Inform Λύκος αποκτά ένα ακόμη κέντρο εκτυπώσεων μεταβλητών δεδομένων στα Βαλκάνια παράλληλα με αυτά της Αθήνας και του Βουκουρεστίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή