Εν συντομια

2' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διάταγμα για τις μετοχές της Cyprus Popular Βank

Με τη μεταβίβασή τους θα μετατρέπονται σε κοινές μετοχές και θα εισέρχονται προς διαπραγμάτευση σε Χρηματιστήριο ή άλλη οργανωμένη αγορά οι μετοχές της Cyprus Popular Bank που θα λάβει η Κυπριακή Δημοκρατία ως αντάλλαγμα για τα κεφάλαια που θα εισφέρει στην τράπεζα, ενώ δίνονται υπερεξουσίες στον υπουργό Οικονομικών του Δημοσίου. Αυτό προβλέπει το διάταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας περί αναδοχής των δικαιωμάτων προτίμησης της Cyprus Popular Bank που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 14 Αυγούστου του 2012 και τροποποιεί προηγούμενα σχετικά διατάγματα.

ΟΤΕ

Τα δικαιώματα μετάδοσης του ισπανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος εξασφάλισε ο ΟΤΕ TV. H έναρξη των μεταδόσεων ξεκινούν από τις 18/8/2012 με τον αγώνα Θέλτα – Μάλαγα και θα μεταδίδονται κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, έως την τελευταία αγωνιστική για τις επόμενες τρεις σεζόν. Η ΟΤΕ ΤV θα μεταδίδει δέκα αγώνες για κάθε μία από τις 40 αγωνιστικές ανά εβδομάδα και για κάθε σεζόν. Το OTE Sport1, στις 18/8 στις 19.00 θα παρουσιάσει τα νέα στοιχεία της σεζόν του ισπανικού πρωταθλήματος.

Συνέλευση την 3/9 στη «Βαρβαρέσος»

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου θα συνέλθει η Δεύτερη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της «Βαρβαρέσος», καθώς η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας που είχε προγραμματιστεί για τις 14 Αυγούστου δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη απαρτία και κατόπιν τούτου δεν εξετάσθηκαν τα θέματα της ημερησίας διάταξης. 

Αλλαξε η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και διαμορφώθηκε ως εξής:

Ιζαμπέλλα Βαρβαρέσου – πρόεδρο και εκτελεστικό μέλος, Νικόλαος Βελής – αντιπρόεδρος α΄ διευθύνων σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος, Σωτήριος Καζάκης – αντιπρόεδρος β΄ και εκτελεστικό μέλος, Ουρανία Παναγιωταλίδη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και Παντελής Παλαντζίδης, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Συνεργασία Ορνιθολογικής Εταιρείας και Attica Group

Για άλλη μια χρονιά, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και ο όμιλος Attica Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία των θαλασσοπουλιών των ελληνικών θαλασσών. Κατά την περυσινή χρονιά, περισσότεροι από 1.000 επιβάτες των πλοίων της Blue Star Ferries και Superfast Ferries παρατήρησαν τα θαλασσοπούλια στο ταξίδι τους. Σημειώνεται ότι η ενέργεια εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Attica Group, που τιτλοφορείται «Με Προορισμό εσάς» και απευθύνεται στα νησιά που εξυπηρετεί ο όμιλος με τα πλοία Blue Star Ferries και Superfast Ferries. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, υποστηρίζοντας τις δράσεις ενημέρωσης – υαισθητοποίησης του Προγράμματος LIFE για τα θαλασσοπούλια που υλοποιεί η Ορνιθολογική από το 2009, τα πλοία των εταιρειών Blue Star Ferries και Superfast Ferries που ταξιδεύουν στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στο ΒΑ Αιγαίο και στην Κρήτη έχουν διαθέσιμο για το επιβατικό κοινό ενημερωτικό υλικό για τα θαλασσοπούλια, τις δράσεις του προγράμματος LIFE και τη σημαντικότητα του νησιωτικού και θαλάσσιου χώρου του Αιγαίου.

Ευρωπαϊκό βραβείο σε τηλέφωνο της ΗΤC

Δεύτερη συνεχή βράβευση έλαβε η HTC από την Ευρωπαϊκή Ενωση Εικόνας και Ηχου (EISA) για την ενσωμάτωση της κοινωνικής δικτύωσης για το smartphone HTC One S που κατασκευάζει. Το συγκεκριμένο μοντέλο ανακηρύχθηκε ευρωπαϊκό τηλέφωνο κοινωνικών μέσων για το 2012-2013. Πέρυσι, η HTC έλαβε αυτή τη διάκριση στην ίδια κατηγορία με το τηλέφωνο HTC ChaCha. Η διάκριση ως ευρωπαϊκό τηλέφωνο κοινωνικών μέσων για το 2012-2013 αναγνωρίζει την εφευρετικότητα στην ενσωμάτωση των κοινωνικών δικτύων, τη δικτύωση και την ικανότητα μιας συσκευής να συνδέεται σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα με απλό τρόπο, καθιστώντας παράλληλα την κοινή χρήση περιεχόμενου και την κοινωνική αλληλεπίδραση εξίσου εύκολη. Σημειώνεται ότι η EISA είναι μια μοναδική ένωση 50 περιοδικών ειδικού ενδιαφέροντος από 19 χώρες της Ευρώπης, είναι ο πιο έγκυρος οργανισμός του κόσμου στον χώρο των περιοδικών για τα πολυμέσα και το βραβείο της έχει μεγάλη αξία για τον κλάδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή