Tripadvisor: διακρίσεις ελληνικών μικρών ξενοδοχείων

Tripadvisor: διακρίσεις ελληνικών μικρών ξενοδοχείων

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες διακρίσεις πέτυχαν ελληνικά ξενοδοχεία, τα οποία περιλαμβάνονται σε λίστες της Tripadvisor με τα καλύτερα ξενοδοχεία σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ετσι, το καλύτερο μικρό ξενοδοχείο στην Ευρώπη βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης. Πρόκειται για το κατάλυμα «Αναστάσης», το οποίο κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα της Tripadvisor με τα 25 κορυφαία μικρά ξενοδοχεία στην Ευρώπη για το 2014. Παράλληλα, το Αstra Suites, επίσης στο Hμεροβίγλι, κατέλαβε την 9η θέση και το Spirit of the Knights Boutique Hotel στη Ρόδο την 25η θέση. Στη λίστα με τα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, το «Αναστάσης» κατέλαβε την 5η θέση και το Astra Suites την 21η θέση. Στην ελληνική λίστα, τα 25 καλύτερα μικρά ξενοδοχεία -με πρώτο το «Αναστάσης»- βρίσκονται: 9 στη Σαντορίνη, 3 στη Μύκονο, από 2 σε Ρόδο και Νάξο και από 1 σε Κέρκυρα, Ναύπλιο, Πήλιο, Αθήνα, Ιωάννινα, Κρήτη, Σπάρτη, Μονεμβασιά και Πάρο.

Εξάλλου, στη λίστα με τα 25 κορυφαία οικονομικά ξενοδοχεία στην Ευρώπη η Ελλάδα είχε τρεις παρουσίες. Το Artemis Villas, στο Ημεροβίγλι, κατέλαβε τη 14η θέση, το Hotel Tagoo στη Μύκονο τη 15η θέση και το Venus Hotel and Suites την 25η θέση. Παράλληλα, το Aenaon Villas στο Ημεροβίγλι κατέλαβε τη 19η θέση στη λίστα με τα 25 κορυφαία πανδοχεία (και B & B) στον κόσμο και τη 13η θέση στην αντίστοιχη λίστα της Ευρώπης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή