Σύντομα (15/2/14)

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινή διακοπή

Τα Ελληνικά Πετρέλαια προχωρούν στη διακοπή της μονάδας παραγωγής Flexicoker προκειμένου να διορθωθεί τεχνική βλάβη που προέκυψε. Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, παρουσιάστηκε παραμόρφωση στο κέλυφος της μονάδας του Διυλιστηρίου Ελευσίνας. Η παραμόρφωση οφείλεται σε λεπτές ρωγματώσεις της εσωτερικής πυρίμαχης επένδυσης, η οποία προστατεύει το χαλύβδινο κέλυφος του δοχείου από την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες.

Βογιατζόγλου

Η διοίκηση της Βογιατζόγλου Systems ανακοίνωσε την πώληση του ακινήτου της (επαγγελματικό κτίριο εμπορικών αποθηκών με το σύνολο των εγκαταστάσεων αυτού) στα Οινόφυτα Βοιωτίας προς την εταιρεία Jumbo, έναντι τελικού συνολικού τιμήματος ύψους 11.300.000 ευρώ, το οποίο καταβλήθηκε τοις μετρητοίς.

Q&R

Την περασμένη εβδομάδα υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ της Q&R για την υλοποίηση του έργου «e-pronoia για τον πολίτη: Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Διασύνδεσης και Διαδραστικότητας των Υπηρεσιών Πρόνοιας, Διαδικτυακή Πύλη Πρόνοιας για την εξυπηρέτηση του πολίτη και Σύστημα Ηλεκτρονικής Αναφοράς, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης Δράσεων Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης», με συμβατική αξία 1.074.395,16 ευρώ. Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στον τομέα της Πρόνοιας.

Ικτίνος

Η έκτακτη γενική συνέλευση της Ικτίνος που συνήλθε στις 12 Φεβρουαρίου, με απαρτία 70,31% του μετοχικού κεφαλαίου, ενέκρινε την κάλυψη της ιδίας συμμετοχής με δημιουργία αποθεματικού για επενδυτικό πρόγραμμα βάσει του αναπτυξιακού νόμου 4146/2013. Συγκεκριμένα, το ποσό των 917.476,65 ευρώ θα δεσμευτεί από τα φορολογηθέντα αποθεματικά της εταιρείας, όπως εμφανισθεί το ως άνω ποσό σε ιδιαίτερο λογαριασμό στα λογιστικά βιβλία της εταιρείας και να μη διανεμηθεί πριν από την παρέλευση πενταετίας από την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της επένδυσης.

Byte

Η Byte ανακοίνωσε ότι στις 10/2/2014 υπεγράφη μεταξύ της ενώσεως εταιρειών «Byte ABEE – Computer Solutions A.E.» και της «Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε.» η υπ’ αριθμ. 1194 σύμβαση για την εκτέλεση του αναληφθέντος έργου «Ανάπτυξη και Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού». Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσόν του 1.008.921,89 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, και η συνολική διάρκεια υλοποιήσεώς του είναι 24 μήνες, όπως αυτή ειδικότερα καθορίζεται στη σύμβαση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή