ΔΕΘ-Helexpo: Αυξημένη επισκεψιμότητα στην έκθεση “Ελλήνων Κόσμημα”

ΔΕΘ-Helexpo: Αυξημένη επισκεψιμότητα στην έκθεση “Ελλήνων Κόσμημα”

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση, σε σχέση με πέρυσι, σημειώθηκε στον αριθμό των εμπορικών επισκεπτών, που πέρασαν φέτος τις πύλες της έκθεσης "Ελλήνων Κόσμημα" της ΔΕΘ-Helexpo, η οποία ολοκληρώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας, ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών χωρίς συνοδό έφτασε τους 2451, έναντι 1873 στην περσινή αντίστοιχη διοργάνωση (+30%), η οποία είχε μάλιστα μεγαλύτερη διάρκεια (τέσσερις ημέρες έναντι τριών φέτος). Ο δε συνολικός αριθμός των εμπορικών επισκεπτών και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό έφτασε τα 3.107 άτομα, έναντι 2.850 πέρυσι.

Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες προήλθαν από τις χώρες Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία, Γερμανία, Αλγερία, Αίγυπτο, Λίβανο, Ρωσία, Ισπανία, Τουρκία, Ολλανδία και Μ. Βρετανία, ενώ οι υπόλοιποι από την εγχώρια αγορά με εκπροσώπηση σχεδόν όλων των γεωγραφικών περιοχών της Ελλάδας. Οι εκθέτες έφτασαν συνολικά τους 325, έναντι 291 πέρυσι, ενώ οι εκθεσιακές εγκαταστάσεις προσέγγισαν τα 5314 τμ, έναντι 4393 τμ στην περσινή διοργάνωση.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή