COSMOTE: Μείωση παγίου έως και 20%

COSMOTE: Μείωση παγίου έως και 20%

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H επιθυμία σας για ακόμα μεγαλύτερη μείωση των εξόδων στην επικοινωνία σας γίνεται πραγματικότητα! Γιατί, με τη νέα προσφορά της COSMOTE, μπορείτε, πλέον, να  έχετε μείωση στο πάγιο του κινητού σας, εφόσον διαθέτετε OTE Double Play ή ΟΤΕ Business Double Play. Η προσφορά ισχύει για ιδιώτες και επαγγελματίες και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές COSMOTE να απολαμβάνουν έκπτωση που φτάνει έως και 20%.

Συγκεκριμένα, για τους συνδρομητές COSMOTE, που διαθέτουν OTE Double Play, η έκπτωση στο πάγιο του κινητού τους είναι 20% ενώ, για όσους διαθέτουν Πρόγραμμα ΟΤΕ Σταθερής Τηλεφωνίας, η έκπτωση στο μηνιαίο τους πάγιο είναι 10%.

Οι εταιρικοί πελάτες COSMOTE BUSINESS, μπορούν να έχουν συνολικό, ετήσιο όφελος μέχρι και 360 ευρώ, αφού με τη νέα προσφορά ισχύει έκπτωση 20% στο πάγιό τους αν διαθέτουν ΟΤΕ Business Double Play  και έκπτωση 10% αν διαθέτουν ΟΤΕ Double Play ή είναι συνδρομητές Προγράμματος Σταθερής Τηλεφωνίας από τον ΟΤΕ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014 και οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με την έκπτωση που αντιστοιχεί στο κινητό τους, καλώντας στο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης COSMOTE – 13838 για ιδιώτες ή 13839 για εταιρικούς πελάτες. Ακόμα, μπορούν να επισκεφθούν το www.cosmote.gr ή το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΟΤΕ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή