Δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα για παιδιά

Δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα για παιδιά

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο νέα ασφαλιστικά προγράμματα για παιδιά δημιούργησε η MetLife Alico για την αντιμετώπιση των καθημερινών και έκτακτων αναγκών υγείας με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο. Τα νέα προγράμματα, «Kids Care» και «Kids Care Plus», είναι σχεδιασμένα για την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών εξόδων από ατύχημα εντός και εκτός νοσοκομείου, ειδικά επιδόματα για την περίπτωση νοσηλείας λόγω ατυχήματος, αλλά και για την αποθεραπεία. Επιπλέον, παρέχονται πρόσθετες υπηρεσίες υποστήριξης υγείας στο δίκτυο των επιλεγμένων νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων που ανήκουν στο δίκτυο του Advanced Benefit Club (ABC) της MetLife Alico.

Μεταξύ άλλων, τα προγράμματα παρέχουν δωρεάν τρεις παιδιατρικές επισκέψεις κάθε χρόνο, ένα παιδιατρικό check up τον χρόνο, έναν οφθαλμολογικό έλεγχο, επίσης απεριόριστες διαγνωστικές και ιατρικές εξετάσεις, καθώς και κλινικές επισκέψεις σε προνομιακές τιμές στο δίκτυο των συμβεβλημένων νοσοκομείων και διαγνωστικών κέντρων του δικτύου ABC της MetLife Alico, μία δωρεάν κλινική εξέταση από παιδίατρο ή παιδοχειρουργό του δικτύου για την αντιμετώπιση ενός έκτακτου περιστατικού και γραμμή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης σε 24ωρη βάση. Τα προγράμματα προβλέπουν ακόμη και την οικονομική υποστήριξη για το παιδί σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα του ασφαλισμένου γονέα του, καταβάλλοντας 500 ευρώ τον μήνα επί τρία χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή