Μedia Strom: Νέο μοντέλο ανάπτυξης στην επαρχία – “Shop in Shop”

Μedia Strom: Νέο μοντέλο ανάπτυξης στην επαρχία – “Shop in Shop”

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα πλαίσια της πολυκάναλης στρατηγικής ανάπτυξης της Media Strom, εντάσσεται το νέο μοντέλο συνεργασίας της εταιρείας με επιφανείς επιχειρηματίες της επαρχίας. Το μοντέλο αφορά σε ανάπτυξη του φυσικού δικτύου πωλήσεων προϊόντων ύπνου Media Strom σε ολόκληρη τη χώρα μέσω της δημιουργίας καταστημάτων 'Shop in Shop'.

Πρόκειται για καταστήματα που έχουν κοινή ταυτότητα με το εταιρικό δίκτυο, επανδρώνονται από εξειδικευμένους συμβούλους ύπνου και φιλοξενούνται σε εκθέσεις επίπλων επαρχιακών πόλεων και νησιών.

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο εφαρμόζεται από τον Φεβρουάριο του 2014 και ήδη αποδεικνύει τη δυναμική του καθώς λειτουργούν τα 15 πρώτα 'Shop in Shop' ενώ έχουν υπογραφεί περισσότερα από 30 συμβόλαια συνεργασίας ανεβάζοντας το δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας στα 81.

Επιβεβαιώνεται για ακόμα μία φορά η ηγετική θέση της Media Strom στον κλάδο της στρωματοποιίας καθώς πέραν του μεγαλύτερου μεριδίου αγοράς διαθέτει και το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων πανελλαδικά. Χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο, η εταιρεία διαθέτει το κορυφαίο εργοστάσιο στρωμάτων στην Ευρώπη ακολουθώντας πιστά τη δέσμευσή της για ασύγκριτα προϊόντα ύπνου προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν χαλάρωση, υγεία και ευεξία.’’

Τα σημεία Shop in Shop που ήδη λειτουργούν  βρίσκονται σε Ηγουμενίτσα, Λευκάδα, Θάσος, Άγιος Νικόλαος Κρήτης, Ιεράπετρα, Ιστιαία Ευβοίας, Νάξος, Νάουσα Πάρου, Παροικιά Πάρου, Ζάκυνθος, Ξυλόκαστρο, Αριδαία Πέλλας, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Ηράκλεια Σερρών και Ορεστιάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή