Ανακοίνωση της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ, για τη διαφάνεια και νομιμότητα της λειτουργίας της

Ανακοίνωση της Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ, για τη διαφάνεια και νομιμότητα της λειτουργίας της

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου και παλαιότερες ανώνυμες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, με υπαινιγμούς για μεροληπτικούς αποκλεισμούς εταιρειών από διαγωνισμούς και στοχοποίηση συγκεκριμένων υποψηφίων σε προγράμματα κρατικών ενισχύσεων, η Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ (ΚτΠ ΑΕ), με ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι «ενεργεί πάντοτε χάριν του δημόσιου συμφέροντος, έχει μέχρι σήμερα γνωστοποιήσει και καταγγείλει στις αρμόδιες πολιτικές και δικαστικές Αρχές κάθε παρατυπία που εντοπίζει στα προγράμματα που διαχειρίζεται, ώστε κάθε απόπειρα εξαπάτησης του Δημοσίου να παραπέμπεται στη δικαιοσύνη».

Η ΚτΠ ΑΕ επισημαίνει ότι «θα εξακολουθήσει, δε, να πράττει το ίδιο και στο μέλλον, παρά τις κάθε μορφής διαμαρτυρίες ή ακόμα και πιέσεις.

Οι περί του αντιθέτου αυθαίρετοι και έωλοι ισχυρισμοί περί επιλεκτικής στοχοποίησης συγκεκριμένων εταιρειών προς όφελος μεγάλων συμφερόντων, αποδεικνύουν ότι οι υπογράφοντες τα δημοσιεύματα αυτά σπεύδουν να τους υιοθετήσουν, χωρίς να έχουν γνώση του πραγματικού περιεχομένου των αναφορών της εταιρείας προς τις αρμόδιες αρχές, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα κατέληγαν σε πολύ διαφορετικά συμπεράσματα».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη διαφάνεια και τη νομιμότητα της λειτουργίας και της διοίκησής της, η ΚτΠ ΑΕ παραπέμπει τόσο σε πρόσφατες σχετικές ανακοινώσεις της εταιρείας, όσο και στη δημοσιότητα που διέπει όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής της δραστηριότητας μέσω του προγράμματος «Διαύγεια» αλλά και της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή