Νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων

Νέα εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις επαγγελματίες από τον τουριστικό τομέα, ο Ανδρέας Μάνεσσης, ιδρυτής τoυ ταξιδιωτικού οργανισμού Manessis Travel, ο Αγγελος Λάμπρου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Oργανισμού και ο Μάνος Καρποδίνης, ξενοδόχος της Πάρου, δημιούργησαν μία νέα εταιρεία που θα δραστηριοποιείται στον χώρο των ξενοδοχείων με την επωνυμία Karma Hotels Enterprises. Το πρώτο ξενοδοχείο που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία με τη μορφή της ενοικίασης είναι το Porto Paros στη Νάουσα της Πάρου. Το συγκρότημα που έχει δυναμικότητα 225 δωματίων βρίσκεται υπό τον έλεγχο της οικογένειας του κ. Καρποδίνη.

Φέτος το καλοκαίρι θα λειτουργήσει με τη νέα του επωνυμία Karma Porto Paros Villas & Aqua Park, καθώς οι εργασίες αναβάθμισής του βρίσκονται σε εξέλιξη. Οπως αποκαλύπτει στην «Κ» ο κ. Μάνεσσης, ήδη στο στόχαστρο της εταιρείας βρίσκονται μονάδες στη Σαντορίνη και στη Μύκονο. Σύμφωνα με τους ιδρυτές της εταιρείας, στόχος του εγχειρήματος είναι, για πρώτη φορά, η εφαρμογή στην Ελλάδα ενός ενοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης Ξενοδοχείων και Διακοπών. Ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Μanessis Travel, εκ των μεγαλυτέρων στη χώρα μας, διακινεί περί τους 50.000 Ελληνες τουρίστες για αποδράσεις εντός και εκτός των συνόρων μας. Από τη φετινή σεζόν πέραν του εγχώριου και εξερχόμενου τουρισμού ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στον εισερχόμενο τουρισμό, επιχειρώντας να προσελκύσει ξένους επισκέπτες στον ελληνικό προορισμό.

Παράλληλα, o Οργανισμός ενεργοποίησε τα Τμήματα κρουαζιέρας (Cruises Shop) και διοργάνωσης συνεδριακών εκδηλώσεων. Στην ιστοσελίδα του υπάρχει πλέον η δυνατότητα κρατήσεων 24 ώρες το 24ωρο. Ο Manessis Travel δημιούργησε τα πρώτα all inclusive πακέτα για τους Ελληνες ταξιδιώτες. Σύμφωνα με τον κ. Μάνεσση, για τη φετινή σεζόν οι κρατήσεις για ελληνικούς προορισμούς από την εγχώρια αγορά κινούνται ανοδικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρατηρείται για τα πακέτα all inclusive από οικογένειες. Στον αντίποδα, οι κρατήσεις για προορισμούς του εξωτερικού καταγράφουν πτωτική τάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή