Στην Preferred Hotel & Resorts ένα ακόμη ελληνικό ξενοδοχείο

Στην Preferred Hotel & Resorts ένα ακόμη ελληνικό ξενοδοχείο

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας ακόμη διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος επεκτείνει, περαιτέρω, τη δραστηριότητά του στον ελληνικό προορισμό.

Πρόκειται για τον όμιλο Preferred Hotel and Resorts, ο οποίος διαθέτοντας ήδη τρία μέλη-ξενοδοχεία στη χώρα μας ανακοίνωσε από το Σικάγο των ΗΠΑ την ένταξη στο χαρτοφυλάκιο των ανεξάρτητων ξενοδοχείων που συνεργάζεται και της πολυτελούς μονάδας Crystal Energy Resort στην Αγία Πελαγία Κρήτης. Το ξενοδοχείο με δυναμικότητα 70 σουιτών αποτελεί μέρος του τουριστικού συγκροτήματος Out of the Blue, Capsis Elite Resort. Το χαρτοφυλάκιο του Preferred Hotels and Resorts αποτελείται από περισσότερα από 650 ανεξάρτητα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει έξι ξενοδοχειακά σήματα. Το Crystal Energy Resort θα προωθηθεί μέσω της αλυσίδας του ομίλου Sterling Design Hotels. Ο διεθνής όμιλος έχει εντάξει ως μέλη -στην αλυσίδα Preferred Boutique- άλλα δύο ξενοδοχεία του τουριστικού συγκροτήματος της Κρήτης, το Oh! All-Suite Hotel και το Divine Thalassa. Το κρητικό συγκρότημα από φέτος εμπλούτισε περαιτέρω τις υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρει το Euphoria Capsis Rejuvenating Spa.

Να σημειωθεί ότι ο όμιλος μαζί με την ελληνική μονάδα ενέταξε 29 νέα ανεξάρτητα μέλη-ξενοδοχεία στο χαρτοφυλάκιό του από ΗΠΑ, Αργεντινή, Τουρκία, Κίνα, Ηνωμένο Βασίλειο, Νότια Κορέα κ.α. Για το πρώτο τρίμηνο του έτους οι κρατήσεις μέσω του ομίλου στα ξενοδοχεία που συνεργάζεται αυξήθηκαν κατά 19% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2013.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή