Η TUI διευρύνει τη συνεργασία της με ξενοδοχεία στην εγχώρια αγορά

Η TUI διευρύνει τη συνεργασία της με ξενοδοχεία στην εγχώρια αγορά

1' 7" χρόνος ανάγνωσης

Συνεχίζεται η «απόβαση» ξένων tour operators σε ελληνικά ξενοδοχεία τα οποία εντάσσουν το ένα μετά το άλλο σε υφιστάμενες ή νέες αλυσίδες τους προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες τους.

Η TUI που θα διακινήσει φέτος στη χώρα μας περισσότερους από 2 εκατ. ξένους τουρίστες ανακοίνωσε και επισήμως από το Ανόβερο της Γερμανίας την έναρξη συνεργασίας για τη λειτουργία από τη φετινή περίοδο του πρώτου ξενοδοχείου υπό την ομπρέλα της αλυσίδας της, Sensimar στη Κέρκυρα. Πρόκειται για το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Sensimar Grand Mediterraneo Resort and Spa το οποίο απευθύνεται σε ζευγάρια και μεμονωμένους ταξιδιώτες. Η μονάδα βρίσκεται στην περιοχή Ερμονες και διαθέτει 266 δωμάτια, τελεφερίκ δύο εστιατόρια, τρία γήπεδα τένις κ.ά.

Εξάλλου, η ΤUI λάνσαρε φέτος στην παγκόσμια αγορά άλλη μία ομάδα ξενοδοχείων, εγκαινιάζοντας τις πρώτες συνεργασίες της με ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες. Πρόκειται για την ομάδα ξενοδοχείων Suneo Club στην οποία εντάσσονται ως μέλη μονάδες τριών αστέρων που απευθύνονται σε τουρίστες (ζευγάρια, οικογένειες, παρέες) με χαμηλότερο διαθέσιμο προϋπολογισμό για τις διακοπές τους. Τα ξενοδοχεία, πολλά εκ των οποίων λειτούργησαν για τη φετινή σεζόν αυτές τις ημέρες, προσφέρουν υπηρεσίες all inclusive, ζωντανές παραστάσεις μαγειρικής, δωρεάν Wi-Fi τουλάχιστον στους δημόσιους χώρους κ.ά. Τα ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται στις περιοχές της Κέρκυρας, της Ρόδου, της Κω και της Σάμου. Από το εξωτερικό έχει εντάξει μέχρι στιγμής ξενοδοχειακές μονάδες από την Ισπανία, την Τυνησία, την Κροατία και την Ταϊλάνδη.