Johnnie Walker Blue Label: Συνεργασία με τον Jude Law σε ταινία μικρού μήκους

Johnnie Walker Blue Label: Συνεργασία με τον Jude Law σε ταινία μικρού μήκους

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, το κορυφαίο πολυτελές Blended Scotch Whisky σύμφωνα με το IWSR 2013, ανακοινώνει σήμερα ότι παρουσιάζει τη ταινία μικρού μήκους – ‘The Gentleman’s Wager’ – με πρωταγωνιστή τον Jude Law. Με σκηνοθέτη τον Jake Scott και συμπρωταγωνιστή τον Ιταλό Giancarlo Giannini, η ταινία μιλάει για το στοίχημα μεταξύ δύο ανδρών που μάχονται για την προσωπική τους επιτυχία μέσω της αναζήτησης μιας πραγματικά σπάνιας εμπειρίας. 

Η ταινία που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 30 Ιουλίου, γυρίστηκε στα British Virgin Islands στη Καραϊβική και στο Λονδίνο. Στην ταινία ο βασικός ήρωας ο Jude Law, παρόλο που έχει ότι χρειάζεται στη ζωή του, χρησιμοποιεί ένα στοίχημα ως δικαιολογία για να δοκιμάσει τον εαυτό του και να αγωνιστεί για κάτι που θέλει, αλλά δεν μπορεί να αγοράσει.

Σχολιάζοντας την ταινία, ο Law δήλωσε: «Ο σκοπός της ταινίας είναι να παρουσιάσει την ατομική πρόοδο και βελτίωση, πράγματα τα οποία προσπαθώ να πετύχω στη δουλειά μου αλλά και στην καθημερινή μου ζωή. Έπρεπε να μάθω νέα πράγματα στα γυρίσματα αυτής της ταινίας. Συνδυάζοντάς τα με τα τοπία που επισκεφθήκαμε και γυρίσαμε τις σκηνές, αλλά και με τη συνεργασία μου με τον Jake και τον Giancarlo, έκαναν τη συμμετοχή μου σε αυτή τη ταινία μια πραγματικά σπάνια εμπειρία».

Ένα trailer από τη ταινία μικρού μήκους ‘The Gentleman’s Wager’ είναι διαθέσιμο στο https://www.youtube.com/watch?v=g3nwaRsbpZI.

JOHNNIE WALKER BLUE LABEL  

Το αποκορύφωμα της εμπειρίας στο blending από τους καλύτερους παραγωγούς ουίσκι. Σπάνια ουίσκι από τις τέσσερις γωνίες της Σκοτίας αναμειγνύονται για να δημιουργηθεί το κορυφαίο blend. Μόνο υψηλής ποιότητας και σπάνια ουίσκι χρησιμοποιούνται για το blending του JOHNNIE WALKER BLUE LABEL, με μόνο 1 ανάμεσα σε 10,000 βαρέλια ουίσκι να θεωρείται επαρκές, ώστε να δώσει την ποιότητα, τον χαρακτήρα και το άρωμα στην εξαιρετική και χαρακτηριστική γεύση του. Το JOHNNIE WALKER BLUE LABEL είναι ένα ουίσκι γεννημένο από τη τέχνη του Master Blender μας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή