Σύντομα (10/7/14)

3' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασία Forthnet και Nova με Interamerican

Εμπορική συνεργασία με κοινό όφελος για τους πελάτες τους ξεκίνησαν η Forthnet & Nova με την Anytime της Interamerican. Συγκεκριμένα, όλοι οι συνδρομητές Forthnet & Nova, με κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου Anytime, κερδίζουν άμεση ιατρική βοήθεια Interamerican για έναν ολόκληρο χρόνο. H κάλυψη άμεσης ιατρικής βοήθειας, που θα ισχύει και για τον ασφαλισμένο και την οικογένειά του, εξασφαλίζει σε 24ωρη βάση υγειονομική μεταφορά στο κατάλληλο νοσηλευτικό ίδρυμα σε όλη την Ελλάδα με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο αν χρειαστεί, ιατρικές συμβουλές και οδηγίες από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και άλλες σημαντικές παροχές. Οσον αφορά στη διαδικασία, κάθε συνδρομητής Forthnet & Nova ως μέλος του προγράμματος επιβράβευσης «Προνόμια» μπορεί να αποκτήσει ένα μοναδικό κωδικό, με τον οποίο ασφαλίζοντας το όχημά του στην Anytime θα κερδίζει την προσφορά. Μετά την αγορά και πληρωμή του νέου ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου στην Anytime, ο πελάτης θα ειδοποιείται για την έναρξη της κάλυψης άμεσης ιατρικής βοήθειας με ενημερωτικό sms.

Ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι της ΕΒΖ, οι οποίοι χθες ενημερώθηκαν από τη διοίκηση για το σχέδιο βιωσιμότητας της επιχείρησης που περιλαμβάνει το κλείσιμο των 2 ζαχαρουργείων σε Ορεστιάδα και Σέρρες και παραμένει ενεργό μόνο το εργοστάσιο στο Πλατύ Ημαθίας. Η διοίκηση υποστήριξε ότι από το κλείσιμο των 2 μονάδων θα προκύψει όφελος περί τα 5,5 εκατ. Το ποσό της εξοικονόμησης θα προκύψει κυρίως από τη μείωση του κόστους ενέργειας, συνεπεία της μη λειτουργίας των δύο εργοστασίων, από τη συρρίκνωση του διοικητικού κόστους, μέσω της μεταφοράς προσωπικού στο Πλατύ, για την κάλυψη των εκεί αναγκών και πιθανώς και από μειώσεις μισθών, όπως και από τη μη πρόσληψη εποχικών σε Σέρρες κι Ορεστιάδα και ένα μικρότερο ποσό από τη μεταφορά των τεύτλων στη μονάδα της Ημαθίας. Η διοίκηση της ΕΒΖ θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη 15 Ιουλίου για να λάβει την τελική απόφαση επί του σχεδίου βιωσιμότητας της ΕΒΖ που εκπόνησε η εταιρεία Kantor. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έχει δεσμευθεί απέναντι στους εργαζομένους στη συνάντηση της Τρίτης στην Αθήνα, ότι θα συνομιλήσει με την τράπεζα Πειραιώς για το θέμα της ρύθμισης των δανείων που φθάνουν τα 135 εκατ.

Tην παρέμβαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση ζητεί η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας για να μην αποκλειστεί ο Ιούλιος από κρατήσεις οι οποίες μπορούν να γίνουν από τους δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ. Οι εκπρόσωποι των ξενοδόχων σημειώνουν ότι το νέο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ξεκίνησε εγκαίρως από τις αρχές Ιουλίου. Ομως, με βάση τα νέα δεδομένα του προγράμματος οι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν κράτηση, να ολοκληρώσουν τη διαδικασία στα ΚΕΠ και μετά να περάσουν 21 ημέρες υποχρεωτικά για να αφιχθούν στα καταλύματα και να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους. Οι ξενοδόχοι ζητούν από τον υπουργό να καταργήσει το διάστημα των 21 ημερών μεταξύ της κράτησης και της άφιξης των δικαιούχων.

e-shοp από το ξενοδοχείο «Μ. Βρεταννία»

To ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» δημιούργησε ένα e-shοp με προϊόντα που φέρουν την ετικέτα της μονάδας. Ειδικότερα, το ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος συνεργάστηκε με Ελληνες παραγωγούς προκειμένου να δημιουργήσει μία αποκλειστική σειρά προϊόντων τα οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ελληνικό καφέ, ελαιόλαδο και βαλσαμικό ξίδι. Παράλληλα, μέσω του e-shop διαθέτει προϊόντα όπως αποκλειστικό άρωμα χώρου ή αρωματικό κερί. Επίσης, οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν πλέον διαδικτυακά να διαλέξουν ανάμεσα σε 26 ξεχωριστές παροχές δωματίου. Με την άφιξή τους η επιλογή τους θα βρίσκεται στο δωμάτιο.

Αυξημένες 13,5% οι online τιμές των ξενοδοχείων τον Ιούλιο

Αυξημένες κατά 13,5% είναι οι online τιμές των ελληνικών ξενοδοχείων τον Ιούλιο σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι, όπως αποκάλυψε η «Κ» με βάση στοιχεία της Τrivago. Επίσης, σε ορισμένους δημοφιλείς προορισμούς που δέχονται περισσότερους ξένους τουρίστες οι αυξήσεις είναι υψηλότερες. Η σύγκριση των στοιχείων του φετινού Ιουλίου με τα στοιχεία του ίδιου μήνα του 2013 αποτυπώνει ορθώς τις μεταβολές που υπάρχουν στις online ξενοδοχειακές τιμές ανά προορισμό. Γιατί υπάρχει και η άλλη διάσταση σύγκρισης των τιμών του τρέχοντος μήνα με τον προηγούμενο, η οποία δημοσιεύεται κάποιες φορές και είναι λανθασμένη. Μια τέτοια σύγκριση θα έδειχνε μέση αύξηση των τιμών πάνω από 20% στην Ελλάδα τον τρέχοντα μήνα. Το ίδιο λανθασμένη θα ήταν μία σύγκριση για παράδειγμα των ξενοδοχειακών τιμών του Οκτωβρίου με του Σεπτεμβρίου, που θα έδειχνε μείωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή