Ξανά στη Θεσσαλονίκη το «Aida Aura»

Ξανά στη Θεσσαλονίκη το «Aida Aura»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι, κρατώντας χάρτες της Θεσσαλονίκης στα χέρια ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί την εξερεύνηση της πόλης, και μάλιστα με τα πόδια ενώ κάποιοι άλλοι επιβιβάστηκαν σε δέκα λεωφορεία και ξεκίνησαν εξορμήσεις, είτε γύρω από την πόλη, είτε σε κάποιους κοντινούς προορισμούς της Χαλκιδικής, όπως Νέα Πλάγια, Σάνυ και Πετράλωνα, αλλά και την Κατερίνη και τα Μετέωρα.

Πρόκειται για τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου “Aida Aura” που έφθασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 8 το πρωί (για δεύτερη φορά φέτος το καλοκαίρι) προερχόμενο από την Οδησσό και θα αποπλεύσει στις 8 το βράδυ με προορισμό τη Ρόδο.

Στο κρουαζιερόπλοιο επιβαίνουν 1224 τουρίστες (κυρίως Γερμανοί), ενώ το προσωπικό ξεπερνά τα 400 άτομα. Το κρουαζιερόπλοιο Aida Aura, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του Β. Καμπάκη που το πρακτορεύει, θα προσεγγίσει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνολικά πέντε φορές φέτος το καλοκαίρι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή