Husqvarna: Διαψεύδει τα περί αποχώρησης από την ελληνική αγορά

Husqvarna: Διαψεύδει τα περί αποχώρησης από την ελληνική αγορά

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση της Husqvarna Ελλάς από την Ελλάδα, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της δηλώνει ότι «δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από την ελληνική αγορά» και παράλληλα «διαψεύδει οποιαδήποτε ανακριβή πληροφορία για αλλαγή, τόσο στην τοποθεσία της έδρας της, η οποία παραμένει στα Οινόφυτα, όσο και ως προς το πρόσωπο του γενικού διευθυντή και διευθύνοντα συμβούλου της, θέση στην οποία παραμένει σταθερά από το 2010 ο Βύρων Δεληνιώτης».

Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία Husqvarna Ελλάς υπογραμμίζει ότι «από 1η Ιουλίου έχει πραγματοποιήσει αλλαγές στον τρόπο διανομής στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του συνολικού στρατηγικού σχεδιασμού της, για την ενδυνάμωση της αναπτυξιακής της πολιτικής, στην Ελλάδα».

Συγκεκριμένα, η Husqvarna έχει στρατηγικά επιλέξει να επικεντρωθεί στον εξοπλισμό κατασκευών και στα αδαμαντοφόρα εργαλεία με τα εμπορικά της σήματα Husqvarna και Diamant Boart.

Ο επί 52 χρόνια συνεργάτης του ομίλου, η εταιρεία Π. Παπαδόπουλος AEBE, θα συνεχίσει να εμπορεύεται τον εξοπλισμό για δάσος και κήπο πάντα με τα εμπορικά σήματα της εταιρείας Husqvarna, Jonsered, αλλά και με την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της, των προϊόντων της Husqvarna, Gardena και McCulloch.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή