Νέο ξενοδοχείο απέκτησε η Der Touristik

Νέο ξενοδοχείο απέκτησε η Der Touristik

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη ξενοδοχείο πρόσθεσε πριν από λίγες ημέρες στο χαρτοφυλάκιό του στην Ελλάδα ο δεύτερος μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας Der Touristik, φτάνοντας σε αριθμό τις 10 μονάδες με τις οποίες έχει συνάψει συμφωνίες για τη λειτουργία τους, υπό των 3 ξενοδοχειακών του επωνυμιών.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Theophano Imperial Palace στην Καλλιθέα της Χαλκιδικής, με την ιδιοκτησία του οποίου ο γερμανικός όμιλος –μέσω της ελληνικής εταιρείας Der Touristik Hotels and Investmenents Greece που ίδρυσε φέτος στη χώρα μας– υπέγραψε σύμβαση σε βάση δικαιόχρησης (franchise). To 10ο ξενοδοχείο που θα λειτουργεί στη χώρα μας υπό την καθοδήγηση του γερμανικού ομίλου θα μετονομαστεί από του χρόνου σε Lti Τheophano Imperial Palace.

Με αφορμή τη νέα συνεργασία, ο επικεφαλής της ελληνικής εταιρείας του γερμανικού ομίλου κ. Φώτης Φακές σημειώνει ότι, μετά τις 3 συμφωνίες που έκλεισε για φέτος η Der Touristik, ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της στη χώρα μας, διαπραγματεύεται τουλάχιστον άλλα 2 ξενοδοχεία, προκειμένου να λειτουργήσουν υπό τις εταιρικές επωνυμίες της (Lti Hotels, Club Calimera Primasol) για τη σεζόν του 2016. Ο όμιλος έχει στο χαρτοφυλάκιό του μέσω της Lti Hotels από ένα ξενοδοχείο στη Χαλκιδική, στη Ρόδο, στην Κρήτη και στην Κέρκυρα, μέσω της Primasol από ένα στη Ρόδο και στην Κέρκυρα και μέσω του Club Calimera δύο στην Κρήτη και από ένα στη Ρόδο και στη Χαλκιδική. Ο κ. Φακές εκτιμά ότι, λόγω και της ένταξης των 3 νέων ξενοδοχείων, η Der Touristik αναμένεται να αυξήσει τουλάχιστον 10% τον αριθμό των τουριστών που θα διακινήσει στη χώρα μας για το 2015. Φέτος υπολογίζεται ότι έφερε περί τους 150.000 επισκέπτες από Γερμανία, Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία και Ουγγαρία.

Σημειώνεται ότι, με βάση τις μέχρι στιγμής συμφωνίες που έχει υπογράψει το 2015 η Der Touristik, θα λειτουργεί 50 ξενοδοχεία στους προορισμούς που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Ισπανία, Τυνησία, Αίγυπτος, Βουλγαρία, Κύπρος, Μαρόκο, Πορτογαλία, Αυστρία).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή