Ετρεξαν χωρίς… τερματισμό, αλλά με μεγάλη επιτυχία

Ετρεξαν χωρίς… τερματισμό, αλλά με μεγάλη επιτυχία

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην Ελλάδα, «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»! H αυλαία έπεσε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ηταν τέτοια η επιτυχία του και η ανταπόκριση που έδειξαν οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, που ήδη ο Αθλητικός Σύλλογος «ΕΡΜΗΣ 1877» και η ΔΕΘ-Helexpo, που συνδιοργάνωσαν τον πρώτο «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» είναι σε θέση να ανακοινώσουν ότι θα υπάρχει και συνέχεια… χωρίς τερματισμό την άνοιξη, στα τέλη Μαΐου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Αναστάσιος Τζήκας, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, με τοποθετήσεις τους στη συνέντευξη Τύπου για την 79η ΔΕΘ δεσμεύθηκαν ότι θα υπάρχει και συνέχεια στον πολύ πετυχημένο αγώνα. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία που είχε ο αγώνας “Τρέξε χωρίς Τερματισμό” και δεν θα μείνουμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να τρέχουμε και να περπατάμε χωρίς τερματισμό, γιατί η ΔΕΘ πιστεύει στα ιδεώδη του αθλητισμού και μέσω τέτοιων διοργανώσεων παρουσιάζει το κοινωνικό της πρόσωπο», υπογράμμισε ο κ. Τζήκας.

Κόσμος όλων των ηλικιών, από παιδιά 3-4 ετών έως και μεγάλοι άνθρωποι, πέρασαν από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-Helexpo και προσέφεραν με το τρέξιμο ή το περπάτημά τους τη στήριξή τους στα τρία ιδρύματα, για τα οποία έγινε ο αγώνας: Το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» και το ανοικτό Πολυϊατρείο «Γιατροί του Κόσμου» στη Θεσσαλονίκη.

Οι χιλιάδες συμμετέχοντες άγγιξαν συνολικά τα 13 χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα σε 48 ώρες, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Συγκεντρώθηκαν 6.170 ευρώ από το τρέξιμο και το περπάτημα των χιλιάδων Θεσσαλονικέων και όχι μόνο, που βρέθηκαν στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης και αυτά τα χρήματα θα δοθούν άμεσα στα τρία κοινωφελή ιδρύματα.

Στην επιτυχία της διοργάνωσης σημαντική ήταν η συμβολή και των χορηγών της. Ο ΟΠΑΠ, τα Αρτοποιεία Γατίδη, ο Βίκος, το κατάστημα Just Baby και η εταιρεία παροχών ασφάλειας Mega Sprint στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους τη διοργάνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή