TNT: Διετές συμβόλαιο με Mexx για διεθνείς παραδόσεις

TNT: Διετές συμβόλαιο με Mexx για διεθνείς παραδόσεις

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη γνωστή εταιρεία ταχυμεταφορών TNT, εμπιστεύτηκε η ολλανδική εταιρεία ένδυσης Mexx, για την παροχή διεθνών υπηρεσιών παράδοσης, με συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.

Η συμφωνία προβλέπει τη μεταφορά, από την TNT, δειγμάτων σχεδίων (τα οποία προορίζονται για τη δοκιμή της ιδέας ή του concept του σχεδιαστή στο επιλεγμένο ύφασμα), μεταξύ των προμηθευτών της Mexx στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την έδρα της εταιρείας, στο Άμστερνταμ.

Παράλληλα, η  TNT μεταφέρει δείγματα πωλήσεων  από την Ασία στο κέντρο διανομής της Mexx, στην πόλη Voorschoten, στην Ολλανδία. Από εκεί, η TNT διασφαλίζει την επόμενη ημέρα παράδοσης των συγκεκριμένων δειγμάτων σε εκθέσεις στην Ευρώπη, για παρουσίαση στους εμπόρους λιανικής. Οι πιο σημαντικοί  προορισμοί είναι η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο και οι σκανδιναβικές χώρες. Η TNT χρησιμοποιεί το Ευρωπαϊκό Οδικό Δίκτυο, προκειμένου να πραγματοποιήσει την πλειοψηφία των αποστολών σε όλη την Ευρώπη.

Η αξιοπιστία, οι σύντομοι χρόνοι παράδοσης, η παροχή  λύσης επιστροφής καθώς και η δυνατότητα επιλογής υπηρεσιών εγγυημένου χρόνου παράδοσης, καθόρισαν την απόφαση της Mexx να επιλέξει την TNT.

Ο Sjoerd Kampinga, Senior Purchase Manager της Mexx, δήλωσε ότι «οι υπηρεσίες εγγυημένου χρόνου παράδοσης της TNT σε συνδυασμό με τους σύντομους χρόνους  παράδοσης, θα βοηθήσουν τη Mexx Ευρώπης να ανταποκριθεί στις εποχιακές προθεσμίες που ορίζει η μόδα και να επεκτείνει την ανταγωνιστική της θέση. Ο έλεγχος και η δυνατότητα παρακολούθησης εξέλιξης των αποστολών ανά πάσα στιγμή, συμβάλλει στο να επικεντρωνόμαστε στις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί αποκτήσαμε ένα νέο συνεργάτη, ο οποίος έχει εμπιστοσύνη στην εταιρεία μας και μας βοηθά στην επίτευξη των υψηλών μας στόχων».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή