Σύμφωνο συνεργασίας Διεθνούς Πανεπιστημίου με τον ΣΕΠΒΕ

Σύμφωνο συνεργασίας Διεθνούς Πανεπιστημίου με τον ΣΕΠΒΕ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Με το σύμφωνο αυτό οι δύο φορείς θεσπίζουν ένα μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας, ανταλλαγής τεχνογνωσίας και αλληλοϋποστήριξης. Συγκεκριμένα, θα συνεργαστούν προκειμένου διπλωματικές εργασίες φοιτητών των μεταπτυχιακών προγραμμάτων και συμβουλευτικές εργασίες να πραγματοποιούνται σε εταιρείες-μέλη του ΣΕΠΒΕ.

Επίσης ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων θα προσφέρει συμβουλευτικά τεχνογνωσία για το περιεχόμενο των προγραμμάτων, ώστε αυτά να παραμένουν επίκαιρα, ενώ επιπλέον οι δύο φορείς θα συμμετέχουν από κοινού σε ερευνητικά προγράμματα. Ακόμη θα επιδιώξουν την ενθάρρυνση της καινοτομικής επιχειρηματικότητας με την παροχή mentoring σε φοιτητές που επιχειρούν την ίδρυση νεοφυών επιχειρήσεων (startup) ή συμμετέχουν σε διαγωνισμούς ψηφιακής καινοτομίας. Τέλος, το Διεθνές Πανεπιστήμιο θα προσφέρει μία πλήρη υποτροφία σε υποψήφιο φοιτητή από εταιρεία-μέλος του ΣΕΠΒΕ για τα μεταπτυχιακά προγράμματα της πληροφορικής (ICT). Αυτό περιλαμβάνει τόσο τους εργαζομένους όσο και τα παιδιά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή