ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EOT: Σημαντικές συνεργασίες από τη συμμετοχή στην έκθεση τουρισμού στη Σανγκάη

eot-simantikes-synergasies-apo-ti-symmetochi-stin-ekthesi-toyrismoy-sti-sangkai-2055248

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της έκθεσης τουρισμού CITM στη Σανγκάη, της μεγαλύτερης στη Κίνα και ευρύτερα στην Ασία. Στo πλαίσιo της CITM, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς, συναντήθηκε με Κινέζους tour operators, τους σημαντικότερους διαδικτυακούς τουριστικούς παρόχους και έδωσε συνεντεύξεις σε κινεζικά ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ.

Ανάμεσα στις συναντήσεις ήταν και αυτή με την C-Trip, τη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών κρατήσεων, με 140.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες, με την οποία ο ΕΟΤ ξεκινά τη συνεργασία από το 2015. Νέα συνεργασία θα ξεκινήσει ο ΕΟΤ από το 2015 και με το Baidu, τη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στην Κίνα. Επίσης για δεύτερη χρονιά θα συνεχιστεί η εξαιρετικά σημαντική συνεργασία ΕΟΤ με το Sina Weibo, το αντίστοιχο κινεζικό Facebook και Twitter.  

Κατά τις συναντήσεις με τους Κινεζικούς τουριστικούς πράκτορες, επιβεβαιώθηκε η μεγάλη επιτυχία της πρώτης απ´ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης Σανγκάης-Αθήνας το 2014 και η πρόθεση τους, το 2015, να προχωρήσουν σε περισσότερες, καθώς και να ξεκινήσουν πτήσεις πρακτόρων (charter flights) προς Αθήνα και από το Πεκίνο.