Μισθωτή για το Athens Imperial αναζητεί ο όμιλος της Viohalco

Μισθωτή για το Athens Imperial αναζητεί ο όμιλος της Viohalco

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επαναλειτουργία του ξενοδοχείου Athens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη σχεδιάζει η διοίκηση της Viohalco. Ηδη τις τελευταίες εβδομάδες στελέχη του ομίλου έχουν δεχθεί προτάσεις για τη μίσθωση του ξενοδοχείου, το οποίο είχε διακόψει τη λειτουργία του πριν από δύο χρόνια (στις 31 Μαΐου 2012) λόγω οικονομικών προβλημάτων της διαχειρίστριας εταιρείας, της «Ελληνική Τουριστική», συμφερόντων του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.

Το μείζον θέμα είναι η διάρκεια της μίσθωσης, καθώς αρκετές προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους προτάσεις μιλούν για 6μηνη ή και 12μηνη μίσθωση. Τα στελέχη του ομίλου προσέρχονται στις διαπραγματεύσεις με τον όρο ότι η μίσθωση θα είναι αρκετά μεγαλύτερη, τουλάχιστον 2ετίας και 3ετίας, προκειμένου να μπορεί και το ξενοδοχείο να σταθεροποιήσει τις ταμειακές του ροές.

Παράλληλα, ο όμιλος Viohalco μετά το εμπορικό κέντρο του River West στα δυτικά προάστια, προχωρεί στην έναρξη λειτουργίας –την άνοιξη του 2015– του εμπορικού πάρκου στην περιοχή της Kορίνθου, έκτασης 15.000 τ.μ. στις εγκαταστάσεις της παλιάς Σωληνουργείας Kορίνθου (Mare West). Στο συγκεκριμένο κέντρο, συνολικού εμβαδού 72.000 τ.μ., θα κατασκευαστεί ένα πρότυπο εμπορικό κέντρο που αποβλέπει να εξυπηρετεί την αγορά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου. Το πάρκο δεν θα αφορά μόνο τις εταιρείες λιανικής που θα φιλοξενηθούν, αλλά και αναβαθμισμένους χώρους εστίασης και αναψυχής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή