«Βοsch, ο προσωπικός μας φύλακας»

«Βοsch, ο προσωπικός μας φύλακας»

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία περίοδο που δε νιώθουμε αρκετά ασφαλείς ούτε στο ίδιο μας το σπίτι, η Bosch και τα συστήματα συναγερμού ΑΜΑΧ κάνουν την καθημερινότητά μας ευχάριστη και χωρίς άγχος. Μέσα από μία σειρά εύχρηστων πινάκων συναγερμού, ευανάγνωστο πληκτρολόγιο και λειτουργία φωνητικών μηνυμάτων, μπορείτε τώρα να προστατεύσετε την οικογένεια και το χώρο σας είτε βρίσκεστε εντός αυτού είτε είστε μακριά. Έτσι ακόμη κι όταν υπάρχει φυσική απόσταση από εμάς και το σπίτι- ή γιατί όχι, το γραφείο- που επιθυμούμε να «προστατεύσουμε», ο συγκεκριμένος πίνακας της Bosch είναι εκεί για να διευκολύνει την κατάσταση.

Τα συστήματα συναγερμού AMAX προέκυψαν μέσα από τη μελέτη τόσο των αναγκών του κοινού όσο και των ήδη υπαρχόντων συστημάτων ασφαλείας. Η έρευνα και η εξέλιξη στο συγκεκριμένο τομέα κρινόταν απαραίτητη! Κάπως έτσι λοιπόν προέκυψε αυτή η καινοτομία της Bosch.

Με εμβέλεια που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 800 μέτρα, δυνατότητα παροχής αθόρυβου συναγερμού και σύνδεσης με IP κάμερα (μέσω router), η παρακολούθηση από μακριά γίνεται τώρα εφικτή. Τα συστήματα συναγερμού ΑΜΑΧ λειτουργούν σαν ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που ελέγχει κάθε γωνιά του χώρου, προστατεύοντάς τον από εισβολείς και πυρκαγιά. Ακόμη δίνουν τη δυνατότητα της απομακρυσμένης όπλισης από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο και διατίθενται σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, για εύκολη χρήση από όλους!

Σε περίπτωση που υπάρχει μία παραπάνω ανησυχία για κάποιον δικό σας που «έμεινε» πίσω στο σπίτι, τα AMAX φροντίζουν να σας ειδοποιήσουν για οτιδήποτε συμβεί μέσω της υπηρεσίας του ιατρικού συναγερμού. Όσο για την εφαρμογή τους; Γίνεται εύκολα και γρήγορα ενώ υπάρχει μεγάλη ευελιξία στις όποιες αλλαγές των ρυθμίσεων χρειαστεί να γίνουν μελλοντικά. Πρόκειται για ένα σύστημα ασφαλείας με πιστοποίηση βάσει του EN 50131-3 Grade 2, που αποτελεί πράγματι τον προσωπικό μας φύλακα…

Μάθετε περισσότερα για τις Bosch καινοτομίες για (μια) ζωή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή