ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτές τις γιορτές όλοι θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των Vodafone RED εντελώς δωρεάν

aytes-tis-giortes-oloi-tha-zisoyn-ti-monadiki-empeiria-ton-vodafone-red-entelos-dorean-2059849

Για πρώτη φορά, η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της, τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red για να επικοινωνήσουν ξέγνοιαστα και εντελώς δωρεάν, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την περίοδο των γιορτών!

Από τις 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες θα ζήσουν την εμπειρία των Vodafone Red απολαμβάνοντας 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1500 SMS προς όλους καθώς και 2GB mobile internet, εντελώς δωρεάν. Με το αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο της Vodafone θα μιλήσουν ελεύθερα, θα στείλουν μηνύματα και θα σερφάρουν ξέγνοιαστα για να μοιραστούν τις ευχές τους με όλους.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς, οι συνδρομητές Vodafone θα πρέπει να στείλουν δωρεάν SMS με τη λέξη “RED” στο 1339. Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 31 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Αλμπέρτος Μπουρλάς, Consumer Postpaid Senior Manager της Vodafone δήλωσε: «Τα Vodafone RED είναι τα καλύτερα προγράμματα συμβολαίου της αγοράς, προσφέροντας ξέγνοιαστη επικοινωνία, προς όλα τα δίκτυα και παρά πολλά ΜΒ για σερφάρισμα, χωρίς όρια. Φέτος προσφέρουμε τη μοναδική Vodafone RED εμπειρία σε όλους τους πελάτες συμβολαίου, για να έρθουν πιο κοντά στις οικογένειες τους και τους φίλους τους μέσα στις γιορτές. Είναι ένα “Ευχαριστώ” από εμάς στην Vodafone, σε αυτούς που μας εμπιστεύονται».

Το να είμαστε κοντά σε όσους αγαπάμε! Αυτό είναι το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων!

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/red-xmas