Ο όμιλος Domotel πάει Αράχωβα μέσω του Anemolia Resort

Ο όμιλος Domotel πάει Αράχωβα μέσω του Anemolia Resort

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Anemolia Resort and Conference που βρίσκεται στην Αράχωβα αναλαμβάνει από τις αρχές του έτους ο ξενοδοχειακός όμιλος Domotel. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρκεια της σύμβασης που υπογράφηκε μεταξύ της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου και της Domotel ανέρχεται σε 15 χρόνια. Με την εν λόγω σύμβαση ο αριθμός των ξενοδοχειακών μονάδων που θα βρίσκονται από το 2015 υπό την ομπρέλα της Domotel φθάνει τις 8. Το ξενοδοχείο της Αράχωβας διαθέτει 103 δωμάτια, συνεδριακό κέντρο για την εξυπηρέτηση 500 ατόμων και ιδιόκτητο πάρκινγκ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ξενοδοχείο θα υλοποιηθεί επενδυτικό πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών του.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ανακατασκευής ξενοδοχειακής μονάδας στα βόρεια προάστια της Αθήνας, τη διαχείριση της οποίας θα αναλάβει επίσης ο όμιλος της Domotel για χρονικό διάστημα 15 ετών. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το ξενοδοχείο με δυναμικότητα 86 δωματίων θα ανοίξει τον προσεχή Μάιο. Η μονάδα κατηγορίας 5 αστέρων θα διαθέτει μεγάλες συνεδριακές αίθουσες για τη φιλοξενία εκδηλώσεων. Ο όμιλος ελέγχει (ιδιοκτησία ή διαχείριση) σήμερα 6 ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καϊμακτσαλάν, Σύβοτα, Καρδίτσα και Ασπροπόταμο. Στα σχέδια του ομίλου είναι η περαιτέρω επέκτασή του στον χώρο των μπουτίκ ξενοδοχείων πολυτελείας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Σε ό,τι αφορά τις ξένες αγορές, έχει διερευνήσει περιπτώσεις ξενοδοχείων στην Τουρκία και ειδικότερα στις περιοχές της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Αγκυρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή