Σύντομα (1/1/15)

2' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εως το 2019 το συμβόλαιο της Ιντραλοτ στο Αρκάνσας

Την επέκταση του συμβολαίου της Ιντραλοτ στο Αρκάνσας των ΗΠΑ γνωστοποίησαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Η επέκταση είναι τριετής και αφορά την περίοδο Αυγούστου 2016 έως τον Αύγουστο του 2019. Η επέκταση συνοδεύεται με μείωση της προμήθειας της εταιρείας, η οποία ανέρχεται σε 2,165% αντί 2,450% που ισχύει σήμερα. Η συμφωνία θα εξοικονομήσει στη λοταρία της πολιτείας, στη διάρκεια των επόμενων 50 μηνών, 5 εκατ. δολ. ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η αμοιβή της Ιντραλοτ για τους επόμενους 50 μήνες θα είναι 38 εκατ. δολ., αντί 43 εκατ. δολ. που προέβλεπε η αρχική σύμβαση. Η λοταρία στο Αρκάνσας πουλάει κάθε χρόνο λαχνούς αξίας 450 εκατ. δολ. ΗΠΑ.

Ετοιμοι να υποδεχτούν τις επενδυτικές προτάσεις που θα υποβληθούν στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΔΕΑ – ΕΒΕΑ) είναι οι Επιχειρηματικοί Αγγελοι-Μέλη του Δικτύου. Προτάσεις μπορούν να υποβάλλουν επιχειρηματικοί-επενδυτικοί φoρείς, ιδιώτες επενδυτές και δημιουργοί επιχειρηματικών ιδεών. Η υποβολή των επενδυτικών προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΔΕΑ – ΕΒΕΑ, www.businessangelsgreece.gr, σύμφωνα με τις οδηγίες σύνοψης επιχειρηματικού σχεδίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2103626664 και 2103382460 ή στο e-mail: [email protected]

Νέες ημερομηνίες για τις εμπορικές εκθέσεις

Αλλαγές στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων επιφέρει η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Λόγω, λοιπόν, της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών στις 25/1/2015, οι εμπορικές εκθέσεις Femmina και Hellenic Shoe Fair που διοργανώνονται στο πλαίσιο της Athens Fashion Trade Show καθώς και οι εμπορικές εκθέσεις Mostra Rota και Δωρέκθεση αλλάζουν ημερομηνίες. Οι νέες ημερομηνίες είναι από το Σάββατο 17 έως την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015. Η Athens Fashion Trade Show και η έκθεση Mostra Rota διοργανώνονται παράλληλα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Συνεργασία της EyeWide με το Heliades DMC

To ταξιδιωτικό γραφείο Heliades DMC και η εταιρεία EyeWide Digital Marketing Agency ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για την καλύτερη προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στις ξένες αγορές και ειδικότερα στη Γαλλία. Η συνεργασία των δύο εταιρειών αφορά στην υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής σε επίπεδο Β2Β πωλήσεων. Επίσης, στοχεύει στην καλύτερη υποστήριξη του Heliades DMC με τους τοπικούς του συνεργάτες. H Heliades DMC είναι θυγατρική εταιρεία του γαλλικού tour operator Heliades, o οποίος εξειδικεύεται σε ομαδικά πακέτα αναψυχής, περιηγήσεις, εκδρομές, κρουαζιέρες κ.ά. Μέσω του Heliades DMC ταξιδεύουν στην Ελλάδα κάθε χρόνο περισσότεροι από 100.000 τουρίστες. Η EyeWide Digital Marketing Agency με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης δραστηριοποιείται στη φιλοξενία, κατασκευή, ανάπτυξη και προώθηση δυναμικών ιστοσελίδων. Στόχος της εταιρείας είναι με την αξιοποίηση του Διαδικτύου να προσφέρει υπηρεσίες προς τους πελάτες της, που οδηγούν σε αύξηση των ηλεκτρονικών κρατήσεων και πωλήσεων.

Δ. Μαθιός: Η οικονομία θέλει σταθερότητα

«Οι πολιτικές εξελίξεις να μην υπονομεύσουν την οικονομία». Τη δήλωση αυτή έκανε χθες ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός και πρόσθεσε: «Ανάκαμψη, ανάπτυξη και θετική αντίδραση της οικονομίας δεν είναι σχήματα λόγου και ευχές που μπορούν να επιτευχθούν μόνο με επιθυμίες και δηλώσεις. Η οικονομία θέλει σταθερότητα, θετικό κλίμα και αναπτυξιακό περιβάλλον αλλιώς τα όριά της, όπως συμβαίνει και σήμερα, εξαντλούνται σε απίθανα σύντομο χρόνο». Σύμφωνα με το κ. Μαθιό: «Οι εκλογές όποτε και όπως και αν γίνονται συνδέονται πάντα και με την οικονομία την οποία ευνοούν όταν το κλίμα και οι προοπτικές είναι θετικές, αλλά αντίθετα υποσκάπτουν αν γίνουν σε περιβάλλον ταραχής και με ασάφειες στις εξαγγελίες και τα προγράμματα των υποψηφίων. Ας τα προσέξουμε όλα αυτά όσο η οικονομία βρίσκεται σε οριακό σημείο αντοχής».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή