Ανω των 2 εκατ. ο τζίρος της Pc Systems το 9μηνο

Ανω των 2 εκατ. ο τζίρος της Pc Systems το 9μηνο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπερέβη τα 2 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών της Pc Systems στο εννεάμηνο του 2014. Η εξέλιξη αυτή σημειώνει σε χθεσινή της ανακοίνωση η διοίκηση της εισηγμένης, είναι ένα θετικό γεγονός που θα επαναφέρει τις μετοχές της εταιρείας από την κατηγορία «προς Διαγραφή» στην κατηγορία «Επιτήρηση».

Υπενθυμίζεται ότι από τις 9/4/2014 οι μετοχές της Pc Systems έχουν μεταφερθεί από την κατηγορία «Επιτήρηση» στην κατηγορία «προς Διαγραφή». Να διευκρινισθεί ότι ένα από τα κριτήρια για να ενταχθεί μία εισηγμένη στην κατηγορία «προς Διαγραφή» είναι να πραγματοποιεί ετήσιο κύκλο εργασιών κάτω των 2 εκατ. ευρώ. Επιπλέον, η διοίκηση της εισηγμένης εκτιμά ότι θα επιτευχθεί περαιτέρω αύξηση του κύκλου εργασιών ώστε τα αποτελέσματα του 2014 θα είναι αισθητά βελτιωμένα σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2013. Πέραν των άνω θετικών αποτελεσμάτων στον κύκλο εργασιών, σημαντική είναι επίσης η μείωση των δαπανών του προσωπικού κατά 22% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της προηγούμενης χρήσης.

Υπενθυμίζουμε ότι στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της περιόδου 1/1/-30/6/2014 αποτυπώνονται τα πρώτα θετικά αποτελέσματα με τον ενοποιημένο κύκλο εργασιών να παρουσιάζει αύξηση κατά 78% μετά τις συνεχείς μειώσεις πωλήσεων τα προηγούμενα χρόνια και εν μέσω του υφιστάμενου αρνητικού περιβάλλοντος τόσο της αγοράς πληροφορικής όσο και της εν γένει οικονομικής κατάστασης της χώρας, αλλά και διεθνώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή