Νέα συμφωνία συμβολαιακής γεωργίας

Νέα συμφωνία συμβολαιακής γεωργίας

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας, που αφορά παραγωγούς καρότων και κρεμμυδιών των νομών Ευβοίας και Βοιωτίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Λαλανίτης Α.Ε.». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία.

Η εταιρεία «Λαλανίτης Α.Ε.» έχει ως κύριο αντικείμενο την τυποποίηση κι εμπορία νωπών λαχανικών κι αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής καρότων και λάχανου στη Νότια Ευρώπη.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.  

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή