ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα συμφωνία συμβολαιακής γεωργίας για κορινθιακή σταφίδα

nea-symfonia-symvolaiakis-georgias-gia-korinthiaki-stafida-2065571

Σε πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας, που αφορά παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας των Νομών Ζακύνθου, Μεσσηνίας, Ηλείας και Κορινθίας, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στη σταφίδα αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση του προϊόντος από την εταιρεία. Η Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ ιδρύθηκε το 1939 και αποτελεί σήμερα μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στη Νότια Ελλάδα. Τρεις γενιές της οικογένειας Παπαδημητρίου, συνδυάζοντας τη γνώση, την πείρα και το μεράκι, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σειρά καινοτόμων μεσογειακών προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Βασισμένα στη διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής, τα προϊόντα «Papadimitriou» κέρδισαν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Η ανάπτυξη της Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ βασίζεται στα παρακάτω κριτήρια:

• Στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, βασισμένα στην αξία της μεσογειακής διατροφής.

• Στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με προμηθευτές και πελάτες.

• Στην επέκταση των δραστηριοτήτων και σε νέους τομείς.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.