Σύντομα (31/01/15)

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

AEGEAN

Τρεις πτήσεις Λάρνακα – Τελ Αβίβ

Τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ θα πραγματοποιεί από την ερχόμενη Τρίτη 3 Φεβρουαρίου η Aegean Airlines, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights προς το Ισραήλ. Ο αριθμός των πτήσεων θα αυξηθεί στις 7 εβδομαδιαίως με την έναρξη του θερινού προγράμματος (30 Μαρτίου 2015), προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos.

Ελληνικά Καλώδια

H εισηγμένη «Ελληνικά Καλώδια» ανακοίνωσε ότι προτίθεται να συμμετάσχει είτε η ίδια αυτοτελώς είτε ως μέλος κοινοπραξίας σε δημόσιο διαγωνισμό της εταιρείας ΑΔΜΗΕ, συνολικού προϋπολογισμού 7,2 εκατ. Το έργο αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος υπόγειων καλωδίων για την υπογειοποίηση τμήματος της εναέριας γραμμής μεταφοράς 150 kV, διπλού κυκλώματος Μεγαλόπολη-Καλαμάτα στην περιοχή της Καλαμάτας. Η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της Fulgor υπέγραψε σύμβαση ύψους 36,4 εκατ. με την Τέρνα Ενεργειακή για την καλωδιακή διασύνδεση αιολικού πάρκου στη νησίδα του Αγίου Γεωργίου στο Σούνιο.

Μύλοι Λούλη

Σε επιστροφή κεφαλαίου ύψους 9 λεπτών/μετοχή προχωρεί η εταιρεία Μύλοι Λούλη. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του συστήματος άυλων τίτλων (ΣΑΤ) στις 3/2/2015. Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου ορίζεται η 9η Φεβρουαρίου 2015 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Alpha Bank ως ακολούθως: α) Από τους χειριστές των δικαιούχων μετόχων, εφόσον τους έχει χορηγηθεί το δικαίωμα είσπραξης, β) μέσω πίστωσης του λογαριασμού τους στην Alpha Bank, εφόσον οι μέτοχοι έχουν δηλώσει τη συγκεκριμένη τράπεζα ως χειριστή στο ΣΑΤ, γ) από το δίκτυο των καταστημάτων της Alpha Bank στους μετόχους που δεν έχουν ζητήσει είσπραξη από τον χειριστή τους ή των οποίων οι μετοχές φυλάσσονται στον Ειδικό Λογαριασμό των Ελληνικών Χρηματιστηρίων ή για μετοχές που τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών.

Νηρεύς

Στην πώληση των δραστηριοτήτων της στην Τουρκία προχώρησε η εταιρεία «Νηρεύς», κίνηση που εντάσσεται στην προσπάθεια άμεσης ενίσχυσης της ρευστότητάς της. Συγκεκριμένα, προχώρησε σε σύναψη συμφωνίας για την πώληση του συνόλου των μετοχών των τουρκικών εταιρειών Ilknak και Miramar που κατέχει σήμερα. Ο αγοραστής είναι Τούρκος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιχθυοκαλλιεργειών επί σειράν ετών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή