Σύντομα (16/05/15)

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ALPHA BANK

Ενοποίηση με το δίκτυο της Citibank

Μέχρι τις 6 Ιουλίου 2015 θα ολοκληρωθεί η λειτουργική ενοποίηση του πρώην δικτύου καταστημάτων της Citibank International στην Ελλάδα με το δίκτυο καταστημάτων της Alpha Bank. Σημειώνεται ότι η Alpha Bank απέκτησε το δίκτυο και τις δραστηριότητες της Citi στην Ελλάδα το προηγούμενο καλοκαίρι. Η συναλλαγή αφορούσε 0,43 δισ. ευρώ σε μεικτά στοιχεία ενεργητικού, 480.000 πελάτες, 1 δισ. ευρώ σε καταθέσεις και 0,4 δισ. ευρώ υπόλοιπα πελατών σε κάρτες και δάνεια. Οι περίπου 730 εργαζόμενοι της λιανικής τραπεζικής της Citi, καθώς και τα δίκτυα των καταστημάτων της και ΑΤΜ, θα μεταφερθούν στην Alpha Bank.

WΕST MΑRΕ

Οι πρώτες μισθώσεις

Μεταξύ των αλυσίδων του λιανεμπορίου που έχουν ήδη μισθώσει καταστήματα στο νέο εμπορικό κέντρο της Viohalco, West Mare, στην Κόρινθο, περιλαμβάνονται ο «Σκλαβενίτης», η εταιρεία παιχνιδιών «Μουστάκας» και η Nike. Τον επόμενο μήνα αναμένεται η έναρξη λειτουργίας του εμπορικού κέντρου Mare West στο παλιό εργοστάσιο της «Σωληνουργείας Κορίνθου». Στο συγκεκριμένο κέντρο, συνολικού εμβαδού 72.000 τ.μ., κατασκευάστηκε ένα πρότυπο εμπορικό κέντρο που στοχεύει να εξυπηρετεί την αγορά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστροφή στα κέρδη

Στην κερδοφορία επέστρεψε το α΄ τρίμηνο του 2015 ο εισηγμένος όμιλος Πετρόπουλου έναντι ζημιών του αντίστοιχου τριμήνου του 2014. Τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας, τους πρώτους τρεις μήνες του 2015, διαμορφώθηκαν σε 656.000 ευρώ έναντι ζημιών 44.000 ευρώ του α΄ τριμήνου του 2014. Ο καθαρός τραπεζικός δανεισμός το φετινό α΄ τρίμηνο μειώθηκε κατά 10,6% και ανήλθε στα 8,4 εκατ. ευρώ από 9,4 εκατ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου 2014. Τα ίδια κεφάλαια ανήλθαν σε 32,7 εκατ. ευρώ από 32,1 εκατ. ευρώ, στο τέλος του 2014.

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

Αγορά ακινήτου

H ετήσια τακτική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας «Βογιατζόγλου Systems» ενέκρινε ομόφωνα την κατάρτιση συμβάσεως αγοράς ακινήτου μέχρι του ποσού των 4,1 εκατ. ευρώ. Το κτίριο ανήκει στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Revon», η οποία αποτελεί νομικό πρόσωπο που ελέγχεται από τον κ. Νικόλαο Βογιατζόγλου, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο της εισηγμένης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή