Επανεξελέγη στον ΠΣΕ η Χρ. Σακελλαρίδη

Επανεξελέγη στον ΠΣΕ η Χρ. Σακελλαρίδη

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόεδρος και μάλιστα ομόφωνα του διοικητικού συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ) επανεξελέγη η κ. Χριστίνα Σακελλαρίδη. Οσον αφορά τις θέσεις των αντιπροέδρων, επανεξελέγη η κ. Αλεξάνδρα Χαζάπη – Πίττα (αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «Μέλι Αττική»), ενώ για πρώτη φορά αντιπρόεδροι εξελέγησαν ο κ.. Θεόδωρος Μπερτζελέτος (αντιπρόεδρος της εταιρείας «Sulphur Hellas») και η κ. Μαρίνα Οφλούδη – Γιαβρόγλου (αντιπρόεδρος της «Gf Energy» και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «Μύλοι Σόγιας»).

Γενικός γραμματέας επανεξελέγη ο κ. Ευάγγελος Κολοκοτρώνης (πρόεδρος της «ADELCO Α.Ε.») και οικονομικός επόπτης, ο κ. Γεώργιος Γερεντές (διευθύνων σύμβουλος της «Ν. Γερεντές Α.Ε.»).

Σύμβουλοι εξελέγησαν με αλφαβητική σειρά οι κ.κ. Νικόλαος Δούρος (πρόεδρος της «Dur Α.Ε.»), Βασίλειος Κάτσος (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Pharmathen Α.Ε.»), Ηλίας Κουτσολιούτσος (διαχειριστής της εταιρείας «Βιολογική Ελιά»), Νικόλαος Μαυρίκος (πρόεδρος της «Μαυρίκος Α.Ε.» και του Πανελληνίου Συνδέσμου Εφοδιαστών Πλοίων) και Αντώνης Χαχλάκης (διευθύνων σύμβουλος της «Νηρεύς Ιχθυοκαλλιέργειες Α.Ε.»).

«Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της κεντρικής εξαγωγικής οργάνωσης της χώρας εκπροσωπούνται δυναμικές εξαγωγικές επιχειρήσεις, που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα εξωστρεφών δραστηριοτήτων, τόσο σε παραδοσιακούς κλάδους όσο και σε νέους και καινοτόμους», σχολίασε η κ. Σακελλαρίδη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή