Στα 30 εκατ. ευρώ ο στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής για τη νέα παραγωγή το 2015

Στα 30 εκατ. ευρώ ο στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής για τη νέα παραγωγή το 2015

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στόχο για νέα παραγωγή 30 εκατ. ευρώ το 2015 έθεσε η διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής στο πρόσφατο συνέδριο πωλήσεων της εταιρείας, στο οποίο ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ κ. Λεωνίδας Φραγκιαδάκης επανέλαβε τη στήριξη της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας στη μεγαλύτερη θυγατρική του ομίλου.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Δημήτρης Δημόπουλος υπογράμμισε τον ρόλο της εταιρείας στην επανεκκίνηση της εθνικής οικονομίας και εξέφρασε την πεποίθηση πως η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας έχοντας ουσιαστικό ρόλο σε δύο κρίσιμους τομείς που είναι η υγεία και το συνταξιοδοτικό. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη διατήρηση της κερδοφορίας της εταιρείας, που ξεπέρασε τα 105 εκατ. ευρώ το 2014. Η νέα παραγωγή σε ετησιοποιημένα ασφάλιστρα των ατομικών ζωής έφθασε πέρυσι στα 40,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι αποζημιώσεις ξεπέρασαν τα 369 εκατ. ευρώ. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Σπύρος Μαυρόγαλος αναφέρθηκε στις τεχνολογικές αλλαγές που προωθούνται σε επίπεδο δικτύου και πελατών για την επίσπευση των λειτουργικών διαδικασιών αλλά και την εξυπηρέτηση των πελατών. Ο κ. Μαυρόγαλος εντόπισε τέσσερις παραμέτρους που επηρεάζουν την ασφαλιστική αγορά. Μεταξύ αυτών η τεχνολογία, οι νέοι κίνδυνοι, οι αλλαγές στο εποπτικό πλαίσιο και το χρηματοοικονομικό περιβάλλον, όπως τα επιτόκια και τα διαθέσιμα κεφάλαια.

Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος κ. Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη ανάπτυξης των σταυροειδών πωλήσεων, που αποτελεί το βασικό εργαλείο αύξησης των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας και σημείωσε τη σημασία της δημιουργίας διεύθυνσης επιχειρηματικών πελατών σε ό,τι αφορά την αύξηση των ασφαλίστρων και την προσέλκυση νέων μεγάλων πελατών. Ο γενικός διευθυντής πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Ζαφείρης, παρουσίασε στο δίκτυο τα νέα προϊόντα αιχμής της εταιρείας. Μεταξύ αυτών το ευέλικτο νοσοκομειακό πρόγραμμα FULL με ετήσιο όριο κάλυψης που μπορεί να φτάσει το 1,5 ευρώ και το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας. Με το FULL ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει ελεύθερα νοσοκομείο και γιατρό, ενώ του δίνεται η δυνατότητα μέσα από έξι διαφορετικά ποσοστά συμμετοχής να διαμορφώσει το καταλληλότερο για το εισόδημά του ασφάλιστρο. Το FULL συμπληρώνει με τρόπο αποτελεσματικό την κοινωνική ασφάλιση, ενώ παρέχει και διευρυμένες καλύψεις, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επιλογής του ορίου που αφορά τις διαγνωστικές εξετάσεις, ένα ετήσιο τσεκάπ ή προγεννητικό έλεγχο, οδοντιατρική και φυσιοθεραπευτική φροντίδα, καθώς και κατ’ οίκον νοσηλεία.

Ο κ. Ζαφείρης ανέλυσε, τέλος, την εφαρμογή Εθνική Force, μία ψηφιακή πλατφόρμα που επιτρέπει στους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής να έχουν, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε βρίσκονται, πλήρη εικόνα του χαρτοφυλακίου τους, τόσο συνολικά όσο και ανά ασφαλισμένο. Στόχος της εφαρμογής είναι να διευκολυνθεί περαιτέρω η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελατολογίου, αλλά και να επιτευχθεί η μέγιστη αξιοποίησή του μέσω των σταυροειδών πωλήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή