Σύντομα (27/05/15)

3' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ειδικά πακέτα προσφορών από τον Ομιλο Δασκαλαντωνάκη

Ο Ομιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη κλείνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας και ανακοίνωσε, λόγω της επετείου, ειδικά πακέτα προσφορών για το φετινό καλοκαίρι. Ο όμιλος, διαθέτοντας ένα χαρτοφυλάκιο 30 πολυτελών ξενοδοχείων, διαμόρφωσε πακέτα προσφορών σε ξενοδοχεία του στην Κρήτη, στην Κέρκυρα, στην Πελοπόννησο, στη Χαλκιδική, στη Ρόδο, στην Κω, στο Σούνιο και στην Αλεξανδρούπολη, που περιλαμβάνουν έναν συνδυασμό all inclusive υπηρεσιών, δωρεάν διαμονής για τα παιδιά, δωρεάν διανυκτερεύσεων, εκπτώσεις έως 15%, προνομιακές τιμές διατροφής και δυνατότητες δωρεάν ημιδιατροφής. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ειδικά τμήματα για τα παιδιά ηλικιών από 3-14 ετών, με τη λειτουργία παιχνιδότοπων (Grecoland), που περιλαμβάνουν δωρεάν παιχνίδια περιπέτειας και δραστηριότητες στο φυσικό περιβάλλον. Επιπλέον, με τη λειτουργία του Grecobaby εξοπλισμού, παρέχει υπηρεσίες για τις οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρότερα παιδιά. Ο όμιλος έχει διαμορφώσει χαμηλότερη τιμολογιακή πολιτική για κρατήσεις που θα αφορούν σε περιόδους εκτός αιχμής της σεζόν.

Πρόστιμα 48.000 ευρώ επέβαλε η Επ. Κεφαλαιαγοράς

Πρόστιμα, συνολικού ύψους 48.000 ευρώ, επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε χρηματιστηριακές εταιρείες για παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας. Πιο συγκεκριμένα, επεβλήθησαν τα εξής πρόστιμα: α) 15.000 ευρώ στην εταιρεία «Merit ΧΑΕΠΕΥ» για παραβάσεις, αναφορικά με τις διαδικασίες και την πληρότητα της οργανωτικής της λειτουργίας, β) 14.000 ευρώ στην εταιρεία «Guardian Trust ΧΑΕΠΕΥ» για παραβάσεις καθ’ υποτροπήν διατάξεων της παραγράφου 2 των άρθρων 10 και 6 του ν. 4141/2013, αναφορικά με τη διαδικασία παροχής πίστωσης σε πελάτες, γ) 12.000 ευρώ στην εταιρεία «Magna Trust ΧΑΕΠΕΥ» για παραβάσεις αναφορικά με την παροχή πίστωσης σε πελάτες της και τις διαδικασίες και πληρότητα της οργανωτικής της λειτουργίας, δ) 5.000 ευρώ στην εταιρεία «Eurotrust ΧΑΕΠΕΥ» για παραβάσεις αναφορικά με τη διαδικασία παροχής πίστωσης σε πελάτες. Επίσης, επεβλήθη πρόστιμο 2.000 ευρώ στην εταιρεία «ALPHA FINANCE AEΠΕΥ» για παραβάσεις διατάξεων αναφορικά με τη μη τήρηση κατάλληλων διαδικασιών μηχανισμών εσωτερικού ελέγχου.

Σε δύο ανεξάρτητες ανώνυμες εταιρείες θα διασπαστεί η «Αφοί Βερόπουλοι», προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια η εξαγορά από τον «Σκλαβενίτη». Ειδικότερα, στη μία εταιρεία που θα δημιουργηθεί θα εισφερθεί η δραστηριότητα της «Αφοί Βερόπουλοι» στην Ελλάδα και είναι η εταιρεία που θα εξαγορασθεί σε ποσοστό 100% από τον «Σκλαβενίτη». Στη δεύτερη εταιρεία θα εισφερθούν οι δραστηριότητες της «Αφοί Βερόπουλοι» στο εξωτερικό και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η οικογένεια Βερόπουλου θα διατηρήσει τον έλεγχο σε αυτήν. Πριν από λίγες ημέρες, εξάλλου, γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση των εταιρειών «Σκλαβενίτης» και «Αφοί Βερόπουλοι» και πλέον αναμένεται η απόφαση της ανεξάρτητης αρχής.

Βραβείο στο Sofitel Athens Airport

Στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport απονεμήθηκε το βραβείο Certificate of Excellence «Hall of Fame» από το TripAdvisor. Το εν λόγω βραβείο αριστείας απονέμεται μόνο σε εγκαταστάσεις που επιτυγχάνουν σταθερά εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών για 5 συναπτά έτη, στη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα διεθνώς. Τα Sofitel αποτελούν τη μόνη γαλλική αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων, με παρουσία σε 5 ηπείρους. Εξάλλου, η HotelBrain ανακοίνωσε, χθες, ότι το υπό διαχείριση ξενοδοχείο της και μέλος των Small Luxury Hotels of the World, Casa Del Mar, στη Μύκονο θα προβάλλει κινηματογραφικές ταινίες στην παραλία για τους επισκέπτες του.

Νέο ξενοδοχείο προστέθηκε στην αλυσίδα των Aria Hotels

Η αλυσίδα των Aria Hotels ανακοίνωσε ότι προσέθεσε στο δίκτυο των μπουτίκ ξενοδοχείων και ανεξάρτητων τουριστικών κατοικιών της το Scalani Hills Residences, το οποίο βρίσκεται στο κτήμα του Οινοποιείου Μπουτάρη, στο χωριό Σκαλάνι, την καρδιά της αμπελουργικής ζώνης Αρχανών και σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την πόλη του Ηρακλείου. Το Οινοποιείο και οι τρεις ανακαινισμένες πολυτελείς κατοικίες, οι οποίες βρίσκονται στο παλιό μετόχι, περιβάλλονται από 70 στρέμματα αμπελο-ελαιώνα. Επίσης, το Οινοποιείο διαθέτει αίθουσα προβολής όπου ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να γνωρίσει την ιστορία της Κρήτης μέσα από ένα πολυθέαμα εικόνας και ήχου, ενώ οι χώροι προσφέρονται και για τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Να σημειωθεί ότι στο δίκτυο των Aria Hotels ανήκουν έξι μπουτίκ ξενοδοχεία, τρία συγκροτήματα ανεξάρτητων κατοικιών και δύο παραθαλάσσιες κατοικίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή