Η Rolex τίμησε τη Sylvie Guillem

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Rolex τίμησε την Sylvie Guillem παραθέτοντας δείπνο, μετά την αποχαιρετιστήρια παράσταση «Life in Progress», που η μεγάλη καλλιτέχνις έδωσε στο Ηρώδειο, την Τετάρτη, 3 Ιουνίου. 

Η Sylvie Guillem, μια από τις μεγαλύτερες χορεύτριες όλων των εποχών, υπήρξε επί δεκαετίες πρέσβειρα της Rolex, καθώς το πάθος για την τελειότητα, η ακρίβεια και η αφοσίωση με τις οποίες υπηρέτησε την τέχνη του χορού, αποτελούν αξίες που  ταυτίζονται απόλυτα με τη φιλοσοφία της Rolex. Ξεπερνώντας διαρκώς τα όρια της και έχοντας ως μοναδικό αντίπαλο τον εαυτό της, έφερε το χορό σε πρωτόγνωρα επίπεδα τελειότητας. Ως πρέσβειρα της Rolex, υπήρξε πρωταγωνίστρια σε μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας και συνέδεσε με αυτές ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας της.  

Στο δείπνο προς τιμήν της Sylvie Guillem παρέστησαν στελέχη της ROLEX HELLAS καθώς και εκπρόσωποι από το δίκτυο αντιπροσώπων, για να συγχαρούν τη διάσημη χορεύτρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή