Σύντομα (10/06/15)

3' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο πρόγραμμα υγείας από την Εθνική Ασφαλιστική

Ενα ευέλικτο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, με την επωνυμία Full, σχεδίασε η Εθνική Ασφαλιστική για περιπτώσεις νοσηλείας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον ασφαλισμένο να επιλέξει το ιδανικό για εκείνον επίπεδο κάλυψης της υγείας του, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες του, επιτρέποντάς του να διατηρήσει ένα υψηλό επίπεδο ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα στάδια της ζωής του. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα προσφέρει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, έως 1,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής των παροχών στις προσωπικές ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες του ασφαλισμένου, ο οποίος έχει στη διάθεσή του έξι διαφορετικές επιλογές για το νοσοκομείο, τον γιατρό, τη θέση νοσηλείας του και το ποσό συμμετοχής του στα έξοδα νοσηλείας. Για την κάλυψη των εξόδων διαγνωστικών εξετάσεων μπορεί να επιλέξει το ετήσιο ποσό κάλυψης που επιθυμεί, με δυνατότητα επιλογής και ποσοστού συμμετοχής του σε αυτά, έχοντας στη διάθεσή του πέντε διαφορετικούς συνδυασμούς.

Αποχωρεί από τη Frigoglass ο Τόρστεν Τέρλινγκ

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Frigoglass, με ισχύ από την 31η Αυγούστου 2015, για προσωπικούς λόγους, γνωστοποίησε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ο Τόρστεν Τέρλινγκ. Ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης ανέλαβε καθήκοντα στη Frigoglass τον Μάιο του 2012. Υπό την καθοδήγησή του, η Frigoglass ισχυροποίησε την ανταγωνιστικότητά της με την ενοποίηση των παραγωγικών της μονάδων, επαναπροσδιόρισε τη φήμη για την ποιότητά της και εγκαθίδρυσε το Σύστημα Υπεροχής της Frigoglass (Frigoglass Excellence System), όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση. Ο κ. Τέρλινγκ διαδραμάτισε επίσης σημαντικό ρόλο στην επιτυχή ολοκλήρωση της πρόσφατα συναφθείσας συμφωνίας για την πώληση του κλάδου υαλουργίας καθώς και στην έκδοση του ομολογιακού δανείου το 2013. «Εκ μέρους του Δ.Σ. θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τόρστεν για τα σημαντικά επιτεύγματα και την πολύτιμη συνεισφορά του κατά την πρόσφατη φάση μετασχηματισμού της Frigoglass», σχολίασε ο Χαράλαμπος Δαυίδ, πρόεδρος του Δ.Σ. της Frigoglass. Νέος διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο κ. Νικόλας Μαμουλής, με ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2015.

H Transavia, εταιρεία χαμηλού κόστους, μέλος του ομίλου Air France KLM, παρουσίασε σε τουριστικά γραφεία στη Βόρεια Ελλάδα τις νέες πτήσεις που πραγματοποιεί από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι 3 φορές την εβδομάδα. Στην Ελλάδα η Transavia προσφέρει πτήσεις προς 11 ελληνικά αεροδρόμια (Αθήνα, Χανιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σαντορίνη, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο). Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Korean Air έχει προχωρήσει τις διαδικασίες με σκοπό την έναρξη ναυλωμένων πτήσεων που θα συνδέσουν στην αιχμή της σεζόν φέτος τη Σεούλ με την Αθήνα. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να δημιουργήσει νέες προοπτικές για την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών από την ανερχόμενη αγορά της Νότιας Κορέας προς τη χώρα μας.

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία από τη Δωδώνη

Τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών επιστρατεύει η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» για να βελτιώσει τις σχέσεις της με τους παραγωγούς. Ειδικότερα, η εταιρεία δημιούργησε ένα ειδικό μενού στην ιστοσελίδα της μέσω του οποίου οι παραγωγοί μπορούν, αφού πληκτρολογήσουν τους προσωπικούς κωδικούς τους, να δουν εύκολα τα ατομικά στοιχεία της καρτέλας τους, να ενημερωθούν για τα στατιστικά στοιχεία που τους αφορούν και να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία, μέσω της σχετικής φόρμας επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία διευκολύνει πολλούς συνεργαζόμενους προμηθευτές που σήμερα διανύουν μεγάλες αποστάσεις.

Η Accor μετονομάζεται σε AccorHotels

H Accor, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στον κόσμο με παρουσία και στην Ελλάδα, μετονoμάζεται σε AccorHotels. Η νέα ονομασία της θα τοποθετηθεί στο επίκεντρο του χαρτοφυλακίου των εμπορικών σημάτων των ξενοδοχείων της. Παράλληλα, θα προβάλλεται μέσα από το μήνυμα «Fell Welcome». Το χαρτοφυλάκιο των εμπορικών σημάτων της καλύπτει όλο το φάσμα της αγοράς από ξενοδοχεία πολυτελείας όπως Sofitel, Pullman, MGallery, Grand Mercure, The Sebel, ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας όπως Novotel, Suite Novotel, Mercure, Mama Shelter, Adagio, και οικονομικά ξενοδοχεία όπως Ibis, Ibis Styles, Ibis budget, adaglo access και hotelF1. Eπιπλέον, διαθέτει το πρόγραμμα επιβράβευσης για τους πιστούς πελάτες Le Club AccorHotels. Oι μετοχές της Accor S.A. είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο Euronext του Παρισιού και εξαγοράσιμες στις ΗΠΑ στην αγορά OTC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή